tiistai 6. elokuuta 2013

265' Kouluilua kera kuvien

Noniin! Sainhan mä sitä postausta aikaiseksi kerrankin siihen aikaan kun edellisessä postauksessa lupasin. Äsken meinasi kyllä vähän alkaa laiskottaa, mutta kun selailin Heidin ottamia kuvia, niin oli aivan pakko päästä jakamaan niitä tännekkin :)

 
 
 
Tuntuu että meno kärryjen kanssa on ihan tosi epävarmaa ja poni ei tavallaan uskalla kääntyä ja taipua, tai edes liikkua kunnolla. Onhan se aina varsinainen laiskimus, mutta varsinkin kärryjen edessä tuntuu että eteenpäinpyrkimys katoaa kokonaan. Ohjasajossa poni on alkanut näyttää jo ajoittain varsin mukavaa liikettä ja muutenkin ilman kärryjä työskentely tuntuu paljon varmemmalta ja vakaammalta. Vaikka ei ollakkaan nyt kentällä juuri kärryilty, niin silti jotenkin odotti ohjasajon perusteella, että edistystä olisi tapahtunut. Maastossa Heppu on kuitenkin viimeisen kuukauden ajan kiskonut kärryjä varsin mallikkaasti, mutta silti tuntuu kuin poni menisi kentällä vaunujen kanssa ihan lukkoon.Hmm... Laukannosto?


 
 
Treenausolosuhteet on tällä hetkellä varsin kuumat ja pölyiset, kuten kuvasta näkyy. Mietittiinkin eilen Heidin kanssa laitumella istuskellessamme, että koska ruoho on syöty laitumen etuosasta jo suurelta alueelta aivan lyhyeksi ja maa on siitä tasaista, niin voisi ainakin kouluajoa harrastaa siellä pölyisen kentän sijaan. Täytyy vielä keskustella tallinpitäjän kanssa, mutta olisi aika mahtia ajaa tuolla, kun tilaakin olisi enemmän. Ehkä isommalla kentällä treenaaminen myös helpottaisi ponin identiteettikriisiä kärryjen edessä, kun ei jatkuvasti tarvitse olla kääntymässä tiukoissa kurveissa.....
 


 Loppuun vielä pullaponin lihottamista....
Auts mikä kesämaha......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti