maanantai 4. kesäkuuta 2012

172' Ohjasajoa

Tänään oli tarkoitus mennä tallille jos siinä kahden aikoihin, mutta vähän venähti, kun muistin, että pitää luokkakavereiden kanssa on tapaaminen. Siellä sitten istuttiin jokirannassa pölöttämässä luokanvalvojan kanssa. Puol kasilta sitten tajusin, että nyt on oikeesti lähdettävä tallille jos meinaan jotain siellä tehdäkkin.
Kun hain ponia pihatosta, onnistuin päästämään myös Rollan vapaaksi. (lue: se rynni mun yli oven välistä) Eihän siinä mitään, mutta Heppu yritti lähtee juoksemaan perään ja survo mun jalan siinä samalla. Loppu hyvin, sain molemmat ponit sinne mihin ne kuuluikin ja pääsin vihdoin hommiin.
Tänään oli vuorossa ohjasajoa, joten heitin ponille valjaat selkään ja suuntasin kentälle. Laitoin ohjat menemään aisalenkkien läpi, koska oli tarkoituksena harjotella väistöjä ja kun ohjat on alempana niin voin työntää niillä pyllyä sisäänpäin. Poni kulkikin tosi kivasti ja kun ohja oli alempana, niin kantoi itsensä hetkittäin hyvin myös ravissa. Laitan huomenna videota, niin näette sitten että miten meni.

Huomenna ajattelin hypyttää ponia liinassa ja käydään varmaan taas käppäilemässä maastossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti