Hemil

Hemil, eli tuttavallisemmin Heppu on 19-vuotias shetlanninponiruuna joka on ollut mun omistuksessa noin 7 vuotta. Luonteeltaan se on  mukavuudenhaluinen ja laiska, mutta välillä herra innostuu työnteosta ihan tosissaan. Ponia vois ehkä verrata pieneen uhmaikäiseen lapseen, sillä aina on yritettävä saada tahtonsa läpi ja helposti ei luovuteta ;) Pohjimmiltaan Heppu on kuitenkin aika symppis, vaikka kovasti yrittääkin esittää "kovaa jätkää" Mikään pikkulasten poni Heppu ei ole, mutta on osannut kuitenkin käyttäytyä varsin esimerkillisesti kaikenlaisissa tapahtumissa jossa ollaan käyty pieniä lapsia viihdyttämässä.

 Koulutukseltaan Heppu on ehkä tasoa HeB, välillä tuntuu ettei sitäkään. Hyppää ratana hyvin 40cm, varmaan treenillä enemmänkin, mutta koska sillä ei ratsasteta kuitenkaan kovin paljon, varsinkaan esteitä, niin ei mitään huimia korkeuksia olla hypelty. Mennyt kuitenkin joskus mun kanssa yksittäisenä 60cm.
Ajaessa ei ponin taidot ole sen kummosemmat kuin ratsastaessakaan, mitä nyt saattaa joskus vahingossa kulkea oikeinpäin. Mutta näillä taidoilla on ihan hyvin pärjätty :)

(c) Heidi Wallin
(c) Heidi W
(c) Heidi W

2 kommenttia:

  1. Eikös Hepun pitänyt mennä metrin ratoja? :DDDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jos se Tanjan mielestä menee, niin olkoon sitten siinä uskossa ;)

      Poista