perjantai 2. elokuuta 2013

264' Tykkiponi ja superratsastaja!

Nyt on saatu ponin nuha ja köhiminen parantumaan ja ollaan palailtu normitreeniin. Tänään tosin vasta ensimmäistä kertaa kunnolla hikeen, mutta ollaan kyllä jo muutama päivä tehty melko normaalisti hommia.

Postaillakkin olen aikonut jo moneen otteeseen, mutta sitten olen aina muistanut, ettei taaskaan tullut kameraa mukaan tallille. Jotenkin tuntuu kököltä kirjoittaa kun ei ole mitään kuvamateriaalia ja vanhoja kuviakaan ei innosta joka postaukseen tunkea. Olenkin siis pihdannut tätä postauksen tekemistä, mutta nyt oli sellainen päivä, että oli aivan pakko tulla jotakin raapustelemaan :) Ensiviikolla sitten on kuvaajia tulossa oikein kaksin kappalein, joten saadaan varmasti paljon hyvää ja monipuolista materiaalia, toivottavasti myös videon muodossa.

Mutta siis kuten otsikossakin jo hehkutin, oli tänään aivan superpäivä! Hepun vakkariratsastaja ei siis ole nyt koko kesänä ponin lomailun takia päässyt ratsastamaan, joten tänään oli pitkästä aikaa hänen vuoronsa hypätä ratsaille. Poni olikin heti alkuun varsin reipas ja pienestäkin laikottelusta tyttö laittoi sen heti takaisin töihin. Aluksi ajattelin, että pitkän ratsastustauon jälkeen olisivat sekä tyttö että poni olleet vähän hukassa, mutta päinvastoin! Tuntui että meno kulki jopa paremmin kuin enne taukoa!

Aluksi aloitettiin tietenkin ihan sileällä verkkaillen käynniss ja ravissa. Tämän jälkeen siirtymisharjoituksia ympyrällä ja näiden sujuttua hyvin, päädyttiin tekemään pari pientä estettä kentälle. Tästä poni sitten syttyi ihan tosissaan, mutta järjetöntä kaahaamista ei juuri näkynyt, sillä ratsastaja oli tarkkana kuin porkkana. Harjoiteltiin koko aika samaa kahden esteen tehtävää, mutta muuteltiin linjaa jolla esteelle tultiin. Aluksi siis tosi pitkillä teillä ja rauhassa ja lopulta sitten tiukemmilla kurveilla ja hieman suuremman vauhdin kanssa. Sai kyllä olla molempiin tosi tyytyväinen ja tästä on ensi kerralla tosi hyvä jatkaa :)

Huomenna ajelen varmaan ponilla pitkästä aikaa koulua kentällä, mikäli siellä ei ole kamalasti ruuhkaa. Ja varmaankin heti maanantaina tai tiistaina on luvassa kuvallista postausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti