keskiviikko 8. elokuuta 2012

197' Uusi ulkoasu!

Jee! Vihdoin jotain uutta tännekkin :) Hirvee tappeleminen oli kyllä tän bloggerin kanssa, kun ensin banneria ladatessa blogger ilmoitti, että kuvatila on loppu. Kun sitten yritin ladata bannerin toisella käyttäjällä, niin onnistuin saamaan sen näkyviin. Ja tietenkin, kun en mikään tekniikan ihmelapsi ole, niin jouduin säätämään ihan luvattoman paljon, että sain tästä sellaisen kuin halusin. Mutta nyt miellyttää ainakin omaa silmää, varsinkin tuo banneri, joka on Heidin tekemä.

Bloggerin kanssa säädettyäni, lähdin käymään tallilla. Heppu odottelikin jo tarhan portilla, josta nappasin sen pesariin puunattavaksi.
Poni saikin tänään ihan kunnon harjauksen, oikein oppikirjan mukaisesti, jonka jälkeen heitin selkään ihanan puhtaat ja kiiltävät valjaat.


Kentällä pyörittelin ponia pitkään käynnissä ja koitin vähän taivutella kumpaankin suuntaan. Heppu liikkui melko reippasti alusta lähtien ja käynnissä tulikin tosi mukavia pätkiä, jolloin paketti näytti jopa hetkittäin pysyvän ihan kivasti kasassa.
Sain jostain päähäni kokeilla, että mitä poni sanoo, jos otan juoksutusraipan "aisaksi" toiselle kyljelle. Alkuun poni ei sanonut oikein mitään, kun laitoin raipan aisan korkeudelle, mutta kun siirsin sen aisalenkistä alemmas vetoliinan korkeudelle alkoi poni toimia samoin, kuin kärryt perässään. Pitkään sitten vain tein ympyröitä ja pyysin ponia liikkumaan kunnolla eteen käynnissä ja ravissa, kyljen paineesta huolimatta ja poni alkoikin toimia tosi hyvin! Tein saman vielä toiselle kyljelle, jonka jälkeen jätin "aisan" pois ja ravailtiin ja laukkailtiin hetki.


Hepun tarhakaveri Ilke
Olis kyllä ihan mahtavaa, jos tosta kepin kanssa harjoittelusta ols jotakin apua siihen ajamisen aloittamiseen. Ei siitä varmaan haittaakaan ole, että poni tottuu mitä ihmeellisimpiin viritelmiin ympärillään.

4 kommenttia:

 1. Pikkusen mun ponski pyöreen näkösenä tossa kuvassa ja perus nyrpeä ilme :-D Noohh eiköhän se tosta taas muutu solakammaksi kun rääkki jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä ainakaan kylkiluut paista ;) Ja hyvähän se on olla vähän vararavintoa talven varalle :D

   Poista
 2. Moikka Pinja ja Heppu!
  Terkkuja meiltä kaikilta teille molemmille <3 Kerjääs joku kerta kyyti Landboon ja tuu piipahtamaan. Mummokin saapuu varmaan ens viikolla :)

  T: Iikku, Niko jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Täytyypä koittaa kerjätä, kivahan se olis mummeliakin nähdä :) Mites, pidetäänkö me joku miitti jossain vaiheessa vanhan tallin porukoiden kanssa?

   Poista