keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

262' Vihdoin kotona!

Huh! Nyt on mökkireissusta selvitty ja muutama päivä ehditty kotiutuakkin. Poni on vaikuttanut  varsin tyytyväiseltä oloonsa kotonakin ja  on jaksanut työskennelläkkin oikein kivasti, mitä nyt sitä kerran olen ehtinyt ohjasajaa. Hetken poni oli aluksi kmmissaan, kun kuukauden tauon jälkeen yhtäkkiä vaadittiinkin taipumista ja siirtymistä ja kaikkea muuta perin hankalaa, mutta ensihämmästyksen jälkeen alkoi taas sujua melkein kuin ei mitään taukoa olisi ollutkaan :)

Kovin rankasti en ponilla ole kerennyt töitä vielä teettämään, mutta tuon yhden ohjasajokerran perusteella herra vaikuttaa varsin letkeältä huolimatta siitä, ettei siltä oikeasti ole kuukauteen vaadittu mitään muuta kuin suoralla tiellä juoksemista. Sain myös yllättyä miten kivasti ponin sai ajettua avuille ja kuinka nätisti se malttoi rauhassa kuunnella ja tehdän mitä pyydettiin. Ainoastaan laukassa oli hankaluuksia saada poni pysymään suorassa ja liikkumaan rauhassa eteen, mutta sehän nyt ei mitään uutta tietysti ollut... Jospa se siitä taas palautuisi rutiinilla edes vähän siedettävämmäksi, sillä nyt kaikki energia menee kuskilta siihen, että saa ponin pidettyä laukassa...

Mutta eipä mulla sen kummempia tässä, kohta täytyy hiipiä taas tallille laittamaan poni liikkeelle ja koittaa saada loputkn kassit purettua siitä valtavasta tavaran määrästä... Mutta sitä ennen, hieman kuvia reissusta:


Hepun kesäkaveri Sh-r Vili-Tonni



Hämähäkinseitti joka oli aivan pakko saada kuvattua! Harmittaa kamalasti kun linssissä oli jotain pölypalleroita...


 
Kesämasu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti