sunnuntai 24. helmikuuta 2013

242' Heppu-setä pörheänä

Sama uhittelu ja sähköjänismeininki jatkui vielä tänäänkin... Eihän siinä mitään, hienoja kuvia tuli pörhistelevästä ponista, tosin kuvaajakin joutui siirtymään turvaan aidan toiselle puolelle. Pariin otteeseen poni oli tosi häijynä ja kääntyi ihan suoraan kohti korvat niskassa. Jos herraa sitten komensi väistämään ja lähtemään liikkeelle uhittelun sijaan, niin sai vastaukseksi niskojen nakkelua ja vielä lisää uhittelua. Täytynee vähän taas alkaa kiinnittää huomiota siihen mitä poni saa ihmisen kanssa tehdä ja mitä ei, välillä kun tulee näitä kausia että pitää testailla sen oman ihmisen auktoriteettiä...

Kaikki kuvat (c) Heidi Wallin
 

Käytiin siis ihan vaan rennosti juoksemassa irtona kentällä. Alkuun tosin pidin ponia hetken liinassa hölkkäilemässä jottei ihan repisi itseään kylmiltään. Kun otin liinan irti, niin poni juoksenteli varsin maltillisesti eikä turhia riekkunut. Mieluiten se olisikin selvästi hölkkäillyt vaan rauhassa, mutta pitihän sen ilkimysmamman yrittää sitä laukkaakin sieltä kaivaa. Eihän sitä sitten tietenkään irronnut kuin pari pientä pätkää, mutta sen verran kuitenkin että saatiin muutama laukkakuva ;)


Heppu pärski tänään tavallista enemmän ennen liikutusta ja sieraimista tuntui tulevan vähän nestettäkin. Ainakin vielä se oli kirkasta, eikä ponilla ollut lämpöä, joten en nyt usko että sillä mitään pahempaa on. Varmaan oli vaan möyrinyt turpansa kanssa uudessa turpeessa karsinassaan ja saanut sitä henkeensä tai jotain... Mutta täytyy nyt seurailla tilannetta ja ottaa tarvittaessa taas vähän rauhallisemmin.

 
 
Huomenna Hepulle tulee vapaapäivä, koska mammalla on taas omat menonsa, mutta tiistaiksi ajattelin kysyä liikuttajaa, jottei taas tule turhaa seisomista ja pöllöilyenergiaa... Loppuviikosta ratsastaja olisi tulossa pitkästä aikaa tunnille, joten sitä ennen pitäisi ainakin kerran ehtiä itse ponin kanssa tehdä jotakin että tietää vähän varautua ratsastajan kanssa jos poni on edelleen häijynä.

1 kommentti:

  1. Hepulle sopii toi raivoilu kyl sen verran et se näyttää varsin ryhdikkäältä, varsinki toi toinen ravikuva ;-)

    VastaaPoista