tiistai 1. tammikuuta 2013

234' Pitäisikö tämän tauon jo loppua?

Olen nyt monta kertaa miettinyt että pitäisikö tämän tauon jo pikkuhiljaa loppua. Hirveä ikävä on kirjoittamisen pariin, mutta toisaalta tuntuu ettei aika tahdo riittää kovin aktiiviseen postaustahtiin. Ja kun vielä kaiken mukavan lisäksi bloggerista loppui juuri kuvatila, niin miten voikaan pieni bloggaaja jaksaa tehdä päätöksen tauon lopettamisesta? Noh, ehkä tämä antoi pientä potkua tähän projektiin jälleen: http://dancingonallfours.blogspot.fi/2012/12/vuoden-parhaat-aanestys.html.

Mutta nyt sitten niihin päätähden kuulumisiin :) Heppu on saanut liikkua nyt melko kevyesti, sillä pienillä töppöjaloillaan se ei oikein jaksa tuolla puolen metrin hangessa tarpoa. Liikutuspaikkojen löytäminen onkin ollut vähän kiven alla, kun kenttää ei ole aurattu, maastotkin vain osittain ja tiet ovat peilijäässä. Siinä on sitten saanut käyttää mielikuvitusta, kun on miettinyt että missähän sitä tänään voisi karvapallonsa kanssa työskennellä.

Vähän ollaan onneksi päästy ajamaan Hepun kanssa, tosin vain tiellä autojen seassa, mutta on sekin jotain. Muuten ollaan käppäilty metässä ja liinailtu hangessa pellolla. kevyenlaisen liikutuksen kyllä huomaa taas ponin vatsanseudusta, jota mamma aina kauhulla katselee ja yrittää kovasti uskotella itselleen että se on vaan se turkki se on vaan se turkki... Mutta eipä sille tällä hetkellä oikein mitään voi, tai sitten mulla vaan on erittäin huono mielikuvitus ;)

Vuokrikseni Darin kanssa olen myös touhunnut, tosin vain kerran viikossa niin kuin aijemminkin, mutta ollaan kuitenkin tutustuttu jo paremmin. Vähän tuon eläimen touhut tosin jää edelleen välillä mysteereiksi, mutta ehkä meilläkin vielä joskus yhteispeli toimii kunnolla :)

Kaikki kuvat (c) Heidi W.
Ainiin! Toinen postaamisinnostuksen nostattaja on Joulupukin tuoma paketti: Nikon D5100. Olenko edes maailman onnellisin kameranomistaja?

Mutta nyt lupaan siis yrittää postailla, en ehkä niin paljon kuin joskus aijemmin, mutta jonkin verran kuitenkin :)

5 kommenttia:

 1. Mä just eilen kävin kattelemassa täällä ja mietin että milloinkohan palailet :D Kivoja kuvia, ihana Heppu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että jotakuta ihan kiinnostaisi seurata meidän touhuja :) Ehkä tämä innostus taas tästä nousee kunhan pääsen taas bloggaamisen makuun :)

   Poista
 2. Mäki oon kyllä kaipaillu sun blogia, on nii kiva lueskella teiän touhuja ;) Onnee uuden kameran johdosta, itellä ei oo tost D5100 kokemusta, mut kaveri on vissii tykänny siit :) Eiku kuvausta opettelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen kyllä vielä vähän hukassa ton kanssa aina siinä vaiheessa kun yritän uhkarohkeasti kääntää sen pois automaatilta :D

   Poista