torstai 29. marraskuuta 2012

233' Blogin hiljaiselo

Nyt on ollut vähän aikaa ihan hiljaista täällä blogin puolella. Osittain tämä johtuu siitä, että meillä oli juuri koeviikko koulussa, osittain taas siitä että olen hankkinut itselleni vähän jotain muutakin kuin koulun ja tallilla käymisen, Elämän! Ihan pienen, mutta kuitenkin. Tallilla käymistä en toki ole unohtanut, vaikka nyt viimeisen viikon aikana olen lukemisten takia ehtinyt sinne vain muutaman kerran. Nyt kuitenkin alkaa taas normaali koulurytmi joten ehkä vähän helpottaa. Toivottavasti. Tässä jaksossa mulla tosin on sen verran monta lukuainetta, että on lähes pakko alkaa tehdä kunnolla hommia koulun eteen muulloinkin kun silloin koeviikolla..

Nyt kun ei ole löytynyt intoa eikä aikaa postailla, niin olen päättänyt että blogi saa nyt jäädä siihen asti kunnes  tuntuu taas kiinnostavalta kirjoittaa. Silloin tällöin saatan toki innostua kirjoittelemaan ja laittamaan kuvia, mutta en varmaankaan vähään aikaan jaksa sitä että kirjoittaisin monta kertaa viikossa kaikesta mitä teemme ponin kanssa.

Ajonkin nyt keskittyä täysillä ponin kanssa olemiseen ja muuhun elämään ja unohtaa kaikenmaailman blogia varten kuvaamiset sun muut sähläykset. Mutta olen varma, että en minä ilman tätä kirjoittelua ihan hirveän pitkään jaksa olla :)


1 kommentti:

  1. Moikka! Ilmoitan, että hevosesi/ponisi on mukana taistelemassa "Vuoden parhaat hevoset/ponit"-tittelistä. Mainostaminen kannattaa, ja äänestysaika päättyy 1.1. klo 21. Lisätietoja; http://dancingonallfours.blogspot.fi/2012/12/vuoden-parhaat-aanestys.html

    ps. jos et halua olla mukana, ilmoitathan minulle pikimmiten!

    VastaaPoista