torstai 18. lokakuuta 2012

222' Poni heitteillä

Kyllä, Heppu on jäänyt täysin vaille huomiota ja huolenpitoa. Siellä se nyt yksinään riutuu karsinassa vailla virikkeitä kuten kuvasta näkyy:

Eikös olekkin mahtava luomus? ;)
Tosiaaan poni on saanut (joutunut) viettämään vähän vapaata, koska tänään ja eilen on tullut taas vettä taivaan täydeltä ja mä olen tietenkin sokerista. Eipä tuo nyt varmaan siihen kuole, jos muutaman päivän on liikkumatta, pääseehän se kuitenkin joka päivä tarhaan kaverin kanssa.
Oikeasti kävin kyllä tänään tallilla vaikka tulikin vettä, tosin vain harjailin ja rapsuttelin ponia käytävällä. 
Pienen siistintäoperaation yhteydessä siistin ponin korvakarvoja vähäsen, siis oikeasti todella vähäsen, sillä Heppu ei hirveästi tykännyt että räpläsin sen korvia saksien kanssa...

Laitoin Hepullle taas psylliumia puuron sekaan, kun herra on ilmeisesti taas hamuillut tarhasta kuraa mahaansa ja nestettä tulee pyllystä taas vaihteeksi.

Huomenna menen EHKÄ tallille, mikäli vaan ehdin kun aamupäivästä olisi hommaa kotona ja iltapäivällä pitääkin jo lennähtää kavereille yöksi, koska kyyti HIHSiin tulee sieltä niin ei tarvitse mua sitten erikseen aamulla hakea.

Lauantaina menee varmaan lähes koko päivä areenalla, joten pyysin kaveria liikuttamaan Heppua. Vielä ei ole ihan varmaa pääseekö hän tulemaan, mutta toivottavasti pääsee, jotta joku muu joutuu purkamaan ponista mahdolliset kertyneet virrat ;)

Ja sunnuntaina sitten aikomuksena olisi mennä itse ajamaa herraa kentälle, mahdollisesti kera kuvaajan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti