sunnuntai 14. lokakuuta 2012

220' Viikonloppu mökillä

Nyt oli sitten viimeiset mökkeilyt tältä kesältä ohi ja saan vihdoin viettää aikaa rauhassa kotona, ilman jatkuvaa ramppaamista välillä ristiina-porvoo... Näiden mökkeilyjen takia poni sai viettää kaksi vaparia peräkkäin, koska en saanut sille liikuttajaa. Äsken kävin kuitenkin herran kanssa maastossa ja muistin taas miksi ton ponin kanssa ei ole kiva maastoilla... Sain maiskuttaa suu puuduksissa koko matkan kääntöpaikalle asti ja pidätellä sitten ihan kunnolla kotiin tullessa. Noh, ehkä se vielä joku päivä tajuaa, että kaikilla on kivempaa jos liikutaan suosiolla kunnolla siihen toiseenkin suuntaan.

Viime postauksesta on kyllä taas vierähtänyt luvattoman pitkä aika, kokonainen viikko! Mutta poni on liikkunut ihan normaalisti. En nyt muista minä päivänä, mutta alkuviikosta kumminkin, ajoin koulua ja Poni kulki ihan mukavasti. Vähän tosin haittasi, kun osan aikaa kentällä oli meidän lisäksi kaksi ratsukkoa ja piti koko ajan varoa ettei aja kenenkään eteen. Mutta hengissä kuitenkin selvittiin ja ihan kohtalaisesti mahduttiin työskentelemäänkin.


Jonain päivänä poni liikkui myös rennosti liinassa pelkän riimun kanssa ilman sen suurempaa tavoitetta, eli en vaatinut edes siirtymisiä tai laukkaa. Ihameen hyvin poni pysyikin ravilla, vaikka juoksuttaessani samalla neuvoin Santtua uuden puhelimen kanssa. (siis kyllä, minä tekniikan ihmelapsi.. noh, onneks noi samsungit toimii kaikki aika samalla tavalla...)

Torstaina poni oli jälleen ihan super, kun kävin ohjasajamassa sitä kentällä. Alussa se vähän yritti luistaa työnteosta, mutta laitoin heti alkukäynneistä asti liikkumaan reippaasti eteen ja raviin siirryttäessä poni löysikin jo mukavasti omaa moottoria.
Tehtiin paljon siirtymisiä ja taivuttelua ja Heppu liikkui varsin ryhdikkäästi ja takajalatkin pysyi hyvin mukana. Hieno poni! En antanut ponin kävellä kuin pari kierrosta välissä, mutta silti jaksoi tosi hyvin kantaa itsensä loppuun asti, vaikka mentiin noin tunti, joka on Hepulle jo aika pitkä aika koulua.

Huomenna yritän joko ajaa tai ohjasajaa kentällä, riippuen siitä, onko siellä paljon ratsastajia.


Nappasin Hepusta muutaman kuvan tänään lenkin jälkeen



Kuvia mökiltä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti