torstai 4. lokakuuta 2012

218' Ei taas menny ihan nappiin...

Mun fyssan koe nimittäin... Noh, ihan tyytyväinen oon jos pääsen läpi, voimpahan ottaa siitä sit suoritusmerkinnän. Jotenki ei vaan enää viiden muun kokeen jälkee jaksanu panostaa tohon kunnolla ja koska en mikää matikkanero ole, niin toi fyssa nyt ei noin yleensäkkään oo  ihan  mun vahvinta alaa. :/

Mutta poskin kanssa meni tänään kyllä ihan kivasti. Kaveri siis tuli kokeilemaan ohjasajoa, jotta voi sitten liikutella ponia kun en itse pääse tallille.
Ja olin kyllä iloisesti yllättyny miten hyvin lähti sujumaan ja miten nätisti poni liikkui :) Hyvä, hyvä!Pieni tynnyrini <3
Itse siis heiluin kameran kanssa kentän laidalla ja muutaman ihan siedettävän kuvan sain näpsäistyä kaverista ja Hepusta. Lopuksi menin vielä hetkeksi itse ohjaksiin ja poni tuntuikin varsin hyvältä. Jopa laukat nousi tosi kivasti ja rauhassa, mikä oli kyllä mukava yllätys :) Kaveri otti musta ja Hepustakin muutaman kuvan, mutta ne oli kaikki sen verran hämäriä, kun oli jo niin pimeää, että en niitä nyt tänne laita.

Huomenna tuleekin sitten ratsastaja tunnille ja luulen että laitan hänet menemään jotakin puomi/estetehtäviä ja otetaan myös siirtymistreeniä mukaan, kun ponilla on tapana vähän kaahailla esteillä.

Mutta nyt täytyy painua pikkuhiljaa nukkumaan, että jaksaa huomenna mennä kaheksaksi kouluun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti