lauantai 15. syyskuuta 2012

212' Jippiii!!!

Wuhuu! Ihanaa, ihanaa, IHANAA! Ponini alkaa taas toimia! Mahtavaa :)


 
 
Oli aivan pakko päästä purkamaan tämä mahtava fiilis jonnekkin. Nimittäin tänään, kun ajoin Heppua kentällä, se toimi aivan mahtavasti! Sain sen ensimmäsitä kertaa onnettomuuden jälkeen kulkemaan myös vaikeampaan kierrokseen nätisti kärryt perässään. Tunne oli kyllä ihan mahtava, kun tajusin, että miten saan ponin taas toimimaan :)


 
 
Alkuun meinasi kyllä taas iskeä pieni epätoivo, kun poni jatkoi edelleen samaa vanhaa sähläystä, eikä suostunut kulkemaan suorana toiseen kierrokseen. Myös sitä vetoliinaa oli ihan pakko väistää aina käännöksissä ja touhu meni taas muutenkin vähän sähellykseksi.
Hetken aikaa verkkailtuani sitten tajusin, että kun en anna ponille ollenkaan sitä ulko-ohjan tukea sinne vaikempaan suuntaan, eli vasemmalle käännyttäessä, vaan myötään vain myötään reilusti ja välillä palautan kevyen tuntuman, niin herra toimii mainiosti! Pystyinkin sitten ajamaan jopa ympyröitä ja kulmia vasemmalle, niin että poni kulki suorana tai taipui sisään.


 
 
Otettiin myös muutama pätkä laukkaa kumpaankin suuntaan ja poni kulki laukassakin varsin nätisti. Laukan jälkeen sain tietysti edelleen pidättää reilusti, mutta itse laukka oli jo paaaaljon rauhallisempaa kuin aijemmin.

Lenkin jälkeen poni sai taas tavalliset venytyksensä ja pari omenaa, jonka jälkeen pääsi takaisin tarhaan Winskin kanssa.
 

Niin ja mainittakoon vielä, että Hepun ratsastaja kävi eilen ja hyppäsivät pieniä esteitä. Tyttö oli todella reipas ja sanoikin tunnin jälkeen, että oli mukavaa hypätä :) Lupasin sitten, että ensi kerralla hän pääsee mun ja Hepun mukaan kärrylenkille, kun on jo pitkään kysellyt, että milloin mennään kärryilemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti