keskiviikko 19. syyskuuta 2012

213' Ei niin onnistuneet treenit...

Taas on monta päivää vierähtänyt niin etten ole ehtinyt istua konella ollenkaan. Nyt kuitenkin tuli pieni tunnin tauko ennen  seuraavaa menoa, joten ehdin sopivasti kirjoitella tänne meidän puuhista :)
Elikkäs tässä edellisen postauksen jälkeen ollaan käyty kerran maastoilemassa ja pyörähdetty pari kertaa kentällä ilman kärryjä.

Maastossa poni oli ihan perus mukava ja innostui jopa vähän päästelemään, tällä kertaa tosin vasta luvan saatuaan ;) Mentiin reipasta tahtia noin 6km lenkki, jonka jälkeen poni oli kyllä hikinen, mutta virtaa olisi kyllä vielä riittänyt pariin lisäkilometriinkin. Noh, ehkä sitten ensi viikonloppuna.

Alkuviikosta sitten ajattelin, että josko olisin ajanut vähän koulua kentällä, mutta maanantai ja tiistai oli sen verran kiireisiä päiviä, etten ehtinyt. Kouluilut siirtynee siis torstaille ja silloin aijon kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja ajaa ponin vaikka olisi miten kiire!
Kiireen takia en ehkä jaksanut ihan riittävästi keskittyä ponin kanssa työskentelyyn, joten kuten arvata saattaa ei Heppuakaan juuri kiinnostanut mitä siltä pyydettiin. Toisena päivänä siis tehtiin maasta käsin väistämisharjoituksia ja juoksutin ponia naruriimulla. Heppu ei oikein malttanut kuunnella, joten juoksuttaessa siirtymisiin meni aika luvattoman kauan, mutta en ehtinyt jäädä kovin pitkäksi aikaa niitä hiomaan, vaan vaadin muutaman suht hyvän siirtymisen ja lopeteltiin siihen.

Eilen oli sitten vuorossa ohjasajoa, joka meni kyllä ihan onnettomaksi räpellykseksi. Käytiin Hepun kanssa molemmat vähän hitaalla ja sen kyllä näki taas kilometrin päähän. Poni liikkui kyllä ihan nätisti sitten kun sain sen liikkeelle, mutta ne siirtymiset oli edelleen ihan älyttömän hitaita. Olisi siis ehkä kannattanut edellisenä päivänä jaksaa vaatia vähän terävämpää menoa... Noh, oma vika, mutta tietääpähän ensikerralla sitten että seuraavana päivänä se kostautuu. Hiottiinkin sitten ne siirtymiset kuntoon ja otettiin vielä muutamat pätkät laukkaa kumpaankin suuntaan.

Tänään poni saa lomailla, kun mä olen menossa ulos syömään kaverin synttäreiden kunniaksi, mutta huomenna sitten ne kärryt perään, ainakin toivottavasti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti