sunnuntai 19. elokuuta 2012

201' Kärryilyä

Kyllä, luitte aivan oikein! Ponilla oli tänään kärryt perässä ja meno ei ollut enää ihan yhtä hurjaa kuin aijemmin. Oikeastaan poni kulki muuten varsin kivasti, mutta edelleen kun olisi pitänyt kääntyä tai asettua vasemmalle, yritti herra astua ristiin. Ei kuitenkaan läheskään yhtä pahasti kuin aikaisemmin, mutta vähän kumminkin. Täytynee siis tilata vielä uudemman kerran hieroja, ellei tuo nyt ala hetimiten vertyä.

Hirmuisen ylpeä olin kuitenkin ponista, kun sujui noinkin hyvin. Tosin mua kyllä vähän oudoksutti vaan istua, ihanaa kun ei tarvii juosta ponin perässä!
Täytyy nyt vaikka jo heti tiistaina kävästä joku ihan pieni lenkki maastossa, jotta ei sitten taas jäädä vaan kentälle pyörimään. Ja Helpompihan tuon poninkin on suoraa tietä vetää, kuin pyöriä pienellä kentällä, jos siellä nyt sitten jotain jumia vielä on.

Mulla on taas pitänyt vähän kiirettä koulun kanssa, enkä ole ehtinyt postailemaan. Heppukin on liikkunut vain  kevyesti liinassa, kun hieroja joutui sitä niin kovasti murjomaan että sai jumeja auki. Ensimmäisenä päivänä hieronna jälkeen ponin kävelykin muistutti aluksi lähinnä tallin kaviokuumeponin könkkäystä, mutta kun sai muutaman kierroksen kentällä kävellä ja ravata, niin vertyi jo mukavasti.
Eilen poni olikin jo ihan normaali alusta alkaen, joten treenattiin hierojan määräyksestä puomeja ja ihan minimini kavaletteja liinassa. Poni ei tosin oikein tajunnut, että riittää kun nostelee jalkoja, joten hän sitten innostui pomppimaan kaksi kavaliettia kerralla....

Ponijengi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti