maanantai 13. elokuuta 2012

199' Pörröinen poni

Heppu oli ehkä hieman aikaisessa tuossa talvikarvan kasvatuksessa tänä vuonna... Tänään kun oli taas päivällä se 22 astetta lämmintä, niin oli pieni pörröinen ponini hiukkasen hikinen kun hain sitä laitumelta.
heppu oli myös päättänyt protestoida mamman kahden päivän poissaoloa piehtaroimalla itsensä tasaisen harmaaksi, joten sitä saikin harjata oikein pitkään ja hartaasti, että karva alkoi taas kiiltää.

Meidän kamppeet

Hieman haastavaa kuvata, kun sisällä tallissa on hämärää ja ikkunoista paistaa aurinko, mutta ehkä siitä nyt ponin erottaa?
Suunnattiin sitten kentälle ohjasajamaan, niin kuin suunnittelin eilen. Ponilla oli juuri sopivasti virtaa kahden vapaapäivän jäljiltä, joten tänään oli varsin lepposa meininki ja kaikki toimi.
en tehnyt kovin paljon käynti-ravi siirtymisiä, vaan lähinnä yritin pitää tasaisen reippaan tahdin. Laukassa tosin sitten otettiin vain muutaman askeleen pätkiä, jotta poni ei ottaisi ihan hirmuisesti kierroksia. Heppu olikin varsin nätisti ja nosti jälleen rauhassa ja laukkasi niin kauan kuin pyydettiin. Lopuksi vielä ravailtiin rennosti  muutama kierros, jonka jälkeen kävelytin ponia hetken.

Tänään ei pesulle päästy, vaikka poni olikin hikinen, sillä pesarin seinät oli juuri maalattu. Kostealla sienellä kuitenkin pyyhin suurimmat hiet pois.
 Lopuksi vielä jalkojen ja kylkien venytykset ja sitten ponille puuro ja heinät eteen.

Kaverit tulossa sisälle :)


Huomenna mulla onkin eka päivä lukiota! Vähän kyllä jänskättää jo...

2 kommenttia:

  1. Moi!
    Kiva blogi kirjauduin lukijaks. Mulla on kanssa blogi olis kiva jos kävisit katsomassa. Blogiini pääset tosta mun kuvan vierestä. Jos haluat olis kiva jos kirjautusit lukijaks kanssa.
    Taru

    VastaaPoista