keskiviikko 15. elokuuta 2012

199 ½' Kuulumisia

Ja tuo puolikas ihan vaan sen takia, että yrittäisin kovasti tehdä vähän jotain erikoisempaa kuin tylsän kuvattoman postauksen, kun tulee nyt tuo 200 täyteen... Nyt vaan on ollut hirmuisen kiirettä, kun pitää käydä koulussa ja säätää vielä kaikkea ylimääräistä, mutta yritän piakkoin ehtiä tehdä jotain asian eteen :)

Nyt kuitenkin Hepun kuulumisiin. Poni liikkui siis eilen liinassa, naruriimun kanssa. Poni oli aika perus, ylöspäin siirtymiset tosin oli paaaljon parempia kuin yleensä. Kun taas pyysin jarrua, niin sain vaatia aika kauan ennen kuin poni tajusi hidastaa. Treenattiin paljon laukannostoja, jotka sujui tänään paremmin kuin koskaan! Olen vaan niin ylpeä pienestä ponistani, joka on vihdoin ehkä jopa oppinut jotakin :)

Tallissa venyttelin ponin jalat, sekä kyljet ja päästin sen sitten mutustamaan heiniään karsinaan.

Tänään pääsinkin koulusta vasta puoli kolmelta ja tein vielä tunnin läksyjä ennen kuin pääsin lähtemään tallille.

Kun sitten pääsin tallille, oltiin hevosia juuri ottamassa sisälle, joten autoin muutaman pollen talliin ja hoidin sitten Hepun pikaisesti kuntoon.

Tehtiin ihan perus pyörittelyjä kentällä, lähinnä siirtymisiä. Poni oli ihan mukava, laukkojen jälkeen taas vähän painava kädelle, mutta muuten toimi tosi kivasti. Kovin kauaa ei jaksettu puurtaa, koska oli niin kuuma, että mullakin hiki virtasi ihan kunnolla.

Tallissa suihkuttelin ponin viileällä vedellä ja laittelin ötökkämyrkyt.
Sitten tuli taas tietty lorvittua tallilla ainakin tunti ihan "turhaan", mutta olihan kyllä taas ihan hauskaa menoa.

Ainiin! Lauantaina menen ilmeisesti Mummoa kattomaan ja auttelemaan Iikkua talkoissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti