maanantai 6. elokuuta 2012

194' Loppuviikko

Jippii! Vihdoin kotona :) Olin taas pari yötä mökillä ja hirmuinen ikävä ehti jo tulla ponia. Näin jopa yöllä ihan ihmeellistä unta jossa olin tallilla ja meininki oli taas tavallistakin sekopäisempää.

Käytiin nyt kotiin tullessa onneksi moikkaamassa ponia, niin ikävä vähän helpotti. Heppu olikin oikein halituulella, joten jäin hetkeksi sitä rapsuttelemaan tarhaan.

Silloin perjantaina kävin toisiaan Hepun kanssa rämpimässä metässä kanttarellien perässä. Pitkään me niitä mettiä koluttiinkin ja just kun olin jo luovuttamassa, niin siinähän niitä sieniä sitten tönötti, ihan tien vieressä totta kai. No, tulipahan ainakin liikuntaa... Kahmin sitten muutaman litran kanttarellejä ponin mutustaessa ruohoa ja säpsyillessä puskissa lymyäviä lintuja. En yhtään tiedä, että mitä lintuja ne oli, mutta kyllä sydän pomppas aina itselläkin kurkkuun, kun ne yht'äkkiä sieltä puskista pölähti.

Lauantaina jouduin aamulla vähän venyttämään tallille lähtöä, kun kärryjen ostajat oli tulossa hakemaan noutamaan kärrejä. Puoli yhden maissa kuitenkin pääsin tallille ja mentiinkin ponin kanssa pikaisen harjauksen jälkeen kentälle pörräämään.

Varustuksena oli tänään selustin ja liina, sekä sivuohjat. Tarkoitus oli lopuksi hypyttää ponia, mutta koska liikkuminen oli aluksi tosi jäykän näköistä jätin hypyt sitten ihan kavaletti korkeuteen.
Puolen tunnin pyörittämisen jälkeen poni vertyi kuitenkin aika hyvin.

Tallissa vielä venyttelin ponin koivet ja rapsuttelin sitä hetken.

Eilen kaveri kävi juoksuttelemassa Heppua ja oli myös vähän koittanut hypyttää sitä. Poni oli ollut kuulemma vähän tavallista haluttomampi hyppäämään ja muutenkin tosi laiska.

Täytyy nyt seurailla tuota ponia vähän tarkemmin, voihan olla että sillä vaan oli huono päivä, tai oli väsyksissä... Onneksi se hieroja tulee puolentoista viikon päästä!

Joku vanha kuva vielä loppuun. (c) Heidi W

2 kommenttia:

  1. INFO sellä ekas tienhaaras oli eilen illalla vielä kanttarelleja, kun mennään sinne vasemmalle siitä tien päästä :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääki käydä sit joku päivä uusiks, kun just vähän ennen sitä risteystä käännyin takas :)

      Poista