torstai 2. elokuuta 2012

193' Manikyyriä ja permanenttiä...

Kuten otsikosta voikin arvata, oli Hepulla tänään vuorossa kauneudenhoitoa. Harjailin herran oikein huolella ja laitoin jopa pari suihkausta show sheeniä. Herra sai myös harjaansa sievän letin.  


Treenit meni tosi kivasti vapaapäivästä huolimatta. Poni oli tosi kiva ajaa. Se reagoi nopeasti ja oli kevyt edestä. Ajoin ihan perus ympyröitä ja suoria linjoja, hakien vaan rentoutta ja hyvää tempoa.

Treenin jälkeen toin ponin käytävälle ja siistin kaviot raspilla. Melko omalaatuiselta sähellykseltähän se varmaan näytti, eikä työasennotkaan olleet mitään kovin ergonomisia, mutta ihan siistiä jälkeä tuli kuitenkin.
Poni ei tällä kertaa edes nojaillut muhun kovin paljoa ja oli muutenkin tosi nätisti vaikka joutui seisomaan pitkiä aikoja kolmella jalalla mun äheltäessä raspin kanssa. Heppu saikin sitten muutaman palan kuivaa leipää palkkioksi.

Kun avasin vielä lopuksi ponin letit, tuli Hepulle hyvin tyylikäs permanentti :D Ilkee vähän katteli, että mitäs tuon harjalle on tapahtunut, kun palautin Hepun tarhaan.

Huomenna voisin käydän vähän tutkiskelemassa lähimetsiä ponin kanssa, kun yksi meidän tallilainen oli löytänyt sieltä 15 litraa kanttarellejä. Hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan tarkkaa paikkaa, joten täytyy itse lähteä metsästämään.
Eiköhän se Heppu löydä ne kanttarellitkin, kun on niin suuri ruuan ystävä ;)

2 kommenttia:

  1. Oisit nyt videolle kuvannut sitä kavioiden raspaustakin että olisi nähnyt sun omalaatuiset sähellykset :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä tullu mieleen.. Täytyy vaikka ensikerralla sitten yrittää :)

      Poista