keskiviikko 1. elokuuta 2012

192' Laiska kirjoittaja...

Hmm... Miten musta tuntuu, kirjotan tänne blogiin tosi harvoin? Okei, monet kirjottaa vielä harvemmin, mutta nyt on kumminkin kesä ja mulla on paaaaljon vapaa-aikaa. Silti tuntuu etten jaksa/ halua kirjoittaa useammin. Vähän aikaa sitten kuitenkin kirjoittelin melkein päivittäin ja alunperinhän ideana oli pitää tätä blogia lähinnä sen takia, että voin sitten myöhemmin katsoa mitä on milloinkin puuhailtu. Noh, ehkä mä vielä joku päivä tässä saan innostuksen puuskan ja alan taas postailla useemmin.

Nyt kumminkin itse aiheeseen. Poni liikkui siis maanantaina kaverin toimesta. Hän oli ohjasajanut ponia, vähän hankalaa se kuulemma oli ollut, kun ei osannut valjastaa, niin laittoi ohjat sitten meidän rungottoman satulan etukaaren alta... Täytynee siis ensitilassa opettaa valjastuksen salat hänelle ;)


Eilen kävin itse juoksuttamassa ponin melko kevyesti. En kumminkaan ihan pelkän riimun ja liinan kanssa ollut tällä kertaa liikenteessä, vaan laitoin ihan silan ja sivuohjat.
Verkkailin ensin ympyrällä ilman sivareita ja poni kulki tosi reippaasti. Se vastasi apuihin nopeasti, eikä jäänyt uinumaan niin kuin normaalisti. Kun oli käynyt kaikki askellajit läpi laitoin sivarti kiinni. Jätin ne melko löysälle, koska tarkoituksena ei tosiaan ole kiskoa ponia pakettiin, vaan antaa vähän suuntaa siihen mitä haluttaisiin.
Poni toimikin vallan mainiosti ja muoto sekä peräänanto säilyivät varsinkin ravissa tosi mukavasti. Liikekkään ei kärsinyt yhtään, vaikka poni ei saanutkaan juosta pitkänä, vaan päinvastoin tajusi mukavasti pidentää askeltaan. Otin myös muutamat laukkapyrähdykset sivareiden kanssa, mutta kovin pitkää pätkää en ponilta vaatinut, koska se ei kumminkaan ole vielä tottunut itseään  kantamaan kunnolla.

Ja kuvat on valitettavasi kännykkälaatua...
Tänään Hepulla oli ihan täysin vapari, koska meni tallille lähtö niin myöhälle, etten olisi millään ehtinyt enää Hepun luokse. Kävin siis vain ratsastamassa kaverien tammalla toisella tallilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti