sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

191' Tukalan kuumaa

Aivan järkyttävän lämmintä on siis ollut nämä viimepäivät. Varsinkin tänään, kun lämpötila on kohonnut 27 asteeseen ja ilma on kosteeta ja välillä ukkonen jyrähtelee. Meinasin kyllä tukehtua tallille ja voin vaan kuvitella miltä hevosista tuntui laitumella. Onneksi pääsevät nyt jo kahden maissa sisälle.

Pari viime päivää Heppu on liikkunut ihan kevyesti liinassa. Lähinnä ollaan vaan ravailtu ja olen pyytänyt sitä liikkumaan kunnolla eteen. Ihan nätisti on poni toiminut, vaikka ollaan menty ihan vaan riimulla.

Tänään sitten yritin ohjasajaa ponia ympyrällä, mutta eipä siellä kentällä kovin kauaa viihdytty, kun ponikin tuntui olevan ihan loppu jo valmiiksi.
Käytin sitten herran pikaisessa viileässä suihkussa, jonka jälkeen poni saikin siirtyä tarhaan Ikeen seuraksi, kun Tämä toinen pikkuponi oli päättänyt jälleen yrittää livahtaa koiratarhasta.

Kuvia ei nyt valitettavasti ole, koska kamera on jostain kumman syystä päättänyt jäädä aina kotiin kun olen lähdössä tallille. Noh, ehkä sitten ensi postaukseen.

Huomenna, mikäli en sula ennen sitä, olisi tarkoitus mennä ratsastamaan kaverien pv tammaa toiselle tallille, kun lähtevät itse mökille. Mutta toinen kaverini tulee puuhastelemaan Hepun kanssa varmaankin jotain agijuttuja, jottei poni nyt jää aivan heitteille. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti