maanantai 16. heinäkuuta 2012

185' Sateinen vapaapäivä (video)

Ihan hyvään saumaan tuli nyt tää sadepäivä, kun eilen liikutin ponin, eikä tänään olis ollut pakko muutenkaan mennä tallille.
Jäin nyt siis kotiin ja tungin nuo muutamat videopätkät yhteen, jotta saatte taas jotain muutakin kuin vain tylsää tekstiä :)Eilen siis ohjasajoin ponia taas ympyrällä, mutta se ei ollut kyllä läheskään yhtä hyvä kuin edellisellä kerralla. Oisittain varmaan johtuen siitä, että edellisellä kerralla oltiin kentällä yksin ja tällä kertaa siellä oli myös kaksi ratsukkoa.
Hetken vääntelyn jälkeen poni alkoi kuitenkin toimia paremmin, mutta samaa rentoutta kuin torstaina ei löytynyt.

Tehtiin paljon töitä ravissa ja yritin välillä ympyrän sijaan ajaa neliötä, jotta poni joutuisi taipumaan vähän enemmän. Alkuun poni oli ihan ihmeissään, eikä selvästi tajunnut mitä pyysin, mutta muutaman toiston jälkeen suostui jo kulkemaan kulmien välissä suorana.
Lopussa otin myös laukannostoja jotka onnistui nyt vähän paremmin, kun kuski ei sählännyt ihan niin paljon. Otin myös pari pidempää pätkää laukkaa ja poni pysyi tosi rauhallisena eikä suuremmin kiihdytellyt laukan jälkeen ravissakaan.

Tallissa kylmäsin ponin koivet ja laitoin sen karsinaan herkkujen kera.

Niin ja ei poni sentään kahta päivää putkeen seissyt, vaan kaveri kävi juoksuttamassa sitä lauantaina. Herra ei kuullemma oikein ollut halunnut tulla pois laitumelta, ja sitähän oli siellä sitten jahdattu pidemmän aikaa...

2 kommenttia: