sunnuntai 27. toukokuuta 2012

167' Kisapäivä

Tänään oltiinkin jo puol kasilta talilla ja alettiin heti pakkaamaan kamppeita kyytiin. Poni oli onnistunut saamaan loimensa toiselle kyljelleen, muttei ollut onneksi tajunnut piehtaroida. Vähän se ihmeissään kyllä katteli, että mitäs sä nyt tuut mua ennen aamuheiniä ulos repimään??
Laitoin ponille pesarissa pintelit jalkoihin ja häntään, sekä heitin fleeceloimen niskaan jottei mene ihan jumiin matkalla. Poni kuikuili tosi utelijaana koko ajan, että mitä siellä koivissa tapahtuu ja kerjäsi herkkuja.
Kun poni oli sitten paketissa, niin suunntattiin kohti traikkua. Heppua ei ole lastattu reiluun puoleenvuoteen ollenkaan, joten homma oli taas hakusessa... Muutaman yrityksen jälkeen päästiin kuitenkin kymmenen metrin juoksuvauhdeilla sisään ja lähdettiin kohti Savista.
Oltiin ensimmäisinä perillä, joten jäi ihan hyvin aikaa talutella ja puunata ponia. Tosi nätisti Heppu taas käyttäytyi, oli tosi rauhallinen, eikä edes hirnunut muille kuin pari kertaa.
Verkasta




Lähdin ekan kerran kiertämään verkkakenttää noin puoltuntia ennen starttia. Tehtiin vähän siirtymisiä ja ravailtiin reippaammin. Poni liikkui tosi kivasti, joten kymmenen minuutin jälkeen suunnattiin takaisin traikulle juomaan.
Vähän ennen kymmentä palattiin taas verkkakentälle kävelemään, mutta meidän luokan alku venyikin aika paljon, kun ajoluokan ainoan ponin arvostelussa kesti tosi kauan.

Kehästä



Kun päästiin kehään, oli ponissa vielä liikettä jäljellä ja ryhmässä käyntäämien ja ravaamien sujui suht hyvin. Sitte alkoikin alamäki... Oltiin vasta neljänsinä suorittamassa yksilösuoritusta, joten jouduttiin seisomaan paikoillamme kaarrossa sen parikymmentä minuuttia. Kun päästiin tekemään omaa suoritusta, oli poni aivan jäässä. Se ei sis liikkunut ollenkaan eteen, eikä myöskään ylös. Liikettä ei löytynyt vaikka kuika naputin raipalla.
Tuloksena oli se, että oltiin luokkamme viimeisiä ja saatiin maininnat että poni oli etupainoinen ja liikkui alitempossa. Juu, ihan totta, mutta olisittepa nähneet sen verkassa, tai perjantaina kotona.
Ihan hyvi fiilis jäi, kun sain vielä itse tuomarilta hyvää palautetta ajotaidoistani, mutta vähän tietty harmittaa että vikoiksi jäätiin. Noh, ensi kerralla paremmin :)
Saan varmaan lähipäivinä Heidiltä vähän parempia kuvia, niin laitan niitä sitten tännekkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti