keskiviikko 16. toukokuuta 2012

161' Miten sitä jääkään suustaan kiinni??

Tulipahan  vähän tavallista pidempi tallireissu... Noh, tulipahan taas jutusteltua muidenkin kuin koulukavereiden kanssa :)
Ratsastin tänään siis ensin Mummolla. Menin koulua kentällä, yllätys, yllätys... Ajattelin, että voisin tänään taas tuupata väistöjä ravissa ja taivutella ponia, mutta rouva olikin vähän eri mieltä... Lähes koko ratsastuksen ajan yritin hakea ponia kuulolle ja tuntumalle, mutta jotenkin ei vaan tänään onnistunut. Välillä tuntui että hevonen katoaa kokonaan alta, välillä taas ettei se liiku mihinkään. Melkein tunnin koitenkin yritin vääntää sen kanssa ja sainkin lopulta pari hyvää pätkää jossa poni tuntui suht kivalta. En tiedä milloin Mummoa oli viimeksi liikutettu, mutta vaikutti kyllä vähän jäykälle...
Mummon jälkeen hain Hepun sisään ja harjasin sen pikaisesti käytävällä. Ulkona oli niin tajuttoman kuuma ja hirveesti jotain pikkuöttiäisiä, etten jaksanut enää mitään kunnollista Hepun kanssa tehdä. Kävin sitten juoksuttamassa sitä kentällä vähän aikaa ihan vaan riimun ja liinan kanssa. Senn verran sentään vaadin siltä, että joutui kulkemaan reippaasti joka askellajissa, mutta muuten oli aika rento meininki.
Juoksutuksen jälkeen annoin Hepun syödä vielä vähän vihreetä ja sitten se pääsikin jo takas tarhaan.
Jollain kummallisella tavalla onnistuin viettämään tallilla tämän jälkeen reilun tunnin tekemättä mitään, mutta olihan tuo nyt mukavampaa kuin kotona dataaminen :)

Ootko varma ettei sitä kameraa voi syödä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti