tiistai 15. toukokuuta 2012

160' Onnistumisia

Vierähti taas muutama päivä ilman postausta, mutta ei ole oikein ollut mitään kerrottavaa, kun olin koko viikonlopun mökillä... Aika tylsää oli, kun oltiin vaan minä, äiti ja iskä, mutta onneks vaan ne pari päivää. Sitten kun ponit saadaan sinne kesällä (jos saadaan) niin ei kyllä ole yhtään tylsää, kun aamukuudesta asti riittää hommaa :) Täytyis vaan ensi korjata ne lumen alla vähän hajalle menneet aidat, niin sais mökillekkiin vähän elämää.

Maanantaina kun vihdoin pääsin tallille, oli poni tosi seurallisella päällä ja yritti kokoajan vaatia rapsutuksia ja aina mahdollisuuden tullen nuoli mua :) Pikaisen karvanirrottelun jälkeen heitin valjaat selkään ja lähdin kentälle ohjasajamaan.
Poni toimi kuin unelma, ei edes repinyt päätään ulos niin kuin yleensä, vaan hyväksyi tuntuman suuhun ja väisti myös takapään uralle raipan avustuksesta kun sitä pyysi. Yleensä kun herra kääntää vaan päätään ulos, eikä väistä raippaa takapäällä, jotta suoristuisi. Ajoin pari kertaa sen helpon ohjasajon ohjelman läpi ja sekin meni ihan hyvin. Täytyi vaan alkuun ajaa vähän eteen, jotta sai vähän liikettä takapäähänkin, mutta muuten vastasi tosi hyvin apuihin.

Tänään pikkuratsastaja ratsasti Hepulla kentällä. Mentiin ilman satulaa kaikenlaisia puomi ja pujottelutehtäviä ja lopuksi käveltiin taas tiellä. Nappasin kännykällä pienen videopätkän, ei kyllä varmaan näy kovin hyvälaatuisena, mutta jotain nyt kuitenkin... Poni toimi ihan hyvin tänäänkin eikä mitenkään erityisemmin lahnaillut. Ratsastuksen jälkeen annettiin ponin syödä vielä vihreetä tallin nurkalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti