sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

136' Hillitöntä menoa kartioiden välissä

Tulipa taas harrastettua pitkästä aikaa tänään sellaista lajia kuin tarkkuusajo. Eihän siitä ookkaan kun ehkä joku kolme kuukautta, kun viimeks tätä harrastettiin? ;) Noh, ihmeen hyvin se kyllä meni, siis siihen asti kun tajusin pitää linjat lyhyinä. Pidemmillä linjoilla poni alko kiemurrella, eikä suoristaminen ollut taas mikään helpois homma. Noh, tästä huolimatta ei otettu osumaa kartioihin kuin yhden kerran ja sekin oli vaan pieni hipaisu. Ajoin portteja tänään vaan ravissa, tempoa vaihdellen. Välillä otin pidemmän linjan seuraavalle portille ja laukkasin välin. Portit mentiin kuitenkin aina ravissa. Heppu on kyllä vähän ihmeellinen tapaus, kun jos mentäisiin ilman portteja ja laukkailtaisiin noinkin paljon ja kuski säätäis koko ajan omiaan, niin poni olis aivan out of control.  Mutta aina kun on portit, niin poni keskittyy ihan kybällä ja vastaa apuihin hyvin. Eikä vedä myöskään hernettä nenään, vaikka kuskin virheen takia jouduttais vähän säätämään kun tullaan portille :)
Kävinhän mä tänään myös Mummoilemassa. Poni oli tänään ihan perus kiva, mutta jouduin kyllä taas ratsastamaan ihan oikeesti hikipäässä, että sain sen kulkemaan nätisti. Mentiin aika paljon väistöjä ravissa ja mä treenasin harjotusravissa istumista. Kyllä se rentous alkaa sieltä pikkuhiljaa löytyä :) Nyt kun kenttä oli jo sen verran sulanut, että uskalsi kunnolla laukassa tehdä töitä, niin treenattiinkin sitten vähän vaihtoja. Alkuun olivat vähän hukassa ja etuset ja takaset meni eri tahtiin, mutta lopulta sain pari puhdasta vaihtoa :)

Huomenna Hepulla olis vapaapäivä ja mä meen kaverille maastoilemaan niiden polleilla. Jos siis pääsen vielä liikkatunnin kuntotestien jälkeen satulaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti