tiistai 3. huhtikuuta 2012

137' Parhaat hevostelut pitkään aikaan :)

Tuli taas eilen juteltua mukavan maastoilun lomassa kaverin kanssa kaikki mahdolliset asiat ja oli kyllä paras maastoilu pitään aikaan. Välillä köpsyteltiin rauhassa ja välillä laukkailtiin. Sen jälkeen sitten vielä kaakaolle kera suklaamunien :P

Tänään meninkin sitten ihan omalle tallille juoksuttamaan Heppua. Kentän pohja oli suht hyvä, kun päälle oli satanut noin 10cm lunta. Päätin sitten että jos sujuu hyvin sileellä, niin poni saa vähän hyppiä tänään. Ja herrahan oli  aivan superhyvä! Liikkui hyvin eteen ja jopa laukassa toimi tosi nätisti, vaikka siinä yleensä on juoksuttaessa ongelmia. Kokosin sitten noin vartin juoksutuksen jälkeen  semmosen 40cm pystyn, jota mentiin muutamia kertoja laukassa molemmista suunnista. Poni ei pudottanut kuin kerran ja kieltoja ei tullut ollenkaan. Hyppäs muutenkin tosi innokkaasti. Lisäsin sitten innariksi pienen ristikon ja poni tajusi tämänkin tosi hyvin. Kun sujui muutaman kerran molempiin suuntiin hyvin, niin lopetin hyppyyttämisen, että jää taas ponille hyvä maku suuhun siitä hommasta. Laukkailtiin ja ravailtiin vielä vähän ja lopeteltiin sitten.
Tallissa poni sai puurot ja rapsutin siitä harjakivellä taas ihan kiitettävän määrän karvaa.

Huomisen touhuiluista mulla ei oo mitään havaintoa, ehkä juoksutan taas ehkä ajan, riippuu pohjasta. Olis kyllä kiva jos sais kaverin tällä viikolla vielä hyppäämään vähän Hepulla, kun herralla kerta intoa tuntuis riittävän siihen hommaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti