lauantai 17. maaliskuuta 2012

130' Vihdoin rupee onnistumaan :)

Olihan taas tänään mahtava fiilis, kun poni kerrankin toimi hyvin! Mentiin siis kentällä ja alkuun herra yritti taas luistaa siirtymisissä, mutta kun tehtiin muutama käynti-ravi siirtyminen ja käskin ponia kunnolla jos se ei liikkunut, niin johan alkoi sujua. Heppu veti aluksi hiljentäessä vähän vastaan, mutta lopetti senkin melko nopsaan :) Mentiin taas ihan vaan ympyröitä ja yritin vähän taivuttaa ponia ja sitten suorilla pyrittiin kulkemaan ihan kokonaan suorana, myös se pää. Nämä onnistuikin tosi hyvin joten siirryin sit tekemään temponvaihteluita ravissa. Tässäkin poni oli hyvin kuulolla ja ravia sai hidastaa ihan hiipimiseksi, eikä herra laskenut käynnille, hieno! Ei oltu sitten kovin pitkään, että jää kummallekkin hyvä maku suuhun. Käytiin vielä pari kilsaa maastossa hölkkäilemässä ja otettiin siellä myös pari laukkapätkää. Taitaa johtua muuten niistä tossuista, että poni ei oikein laukkaa kunnolla. Niiden kanssa kun on niin vähän ajettu ja kuitenkin nostavat hokkien kanssa etupäätä jonkinverran ylemmäs, niin poni ei oikein hahmota että miten ne jalat nyt menikään.
Sain kuin sainkin Heidin (http://heidi-wee.blogspot.com/) eilen ottamat kuvat, joten saatte nyt ihastella niitä nyt tässä muutaman :)
Nyt mentiin!
Mun oma suosikki kaikista.
4 kommenttia:

 1. noi kuvat oli tosi söpöjä <3 aloin muuten lukee sun blogia + mun blogi; ainolifes.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Kyllä toi Heidi vaan osaa. Ja mukavaa jos meidän touhut kiinnostaa muitakin kuin vaan mua :-D
   Sullakin on kiva blogi!

   Poista
 2. Wautsi, on se vaa kiva aina kattella ite kuvaamiaan kuvia toisten blogeissa ku ne näyttää jotenki viel paremmalt ku siin ite omalla koneella läpikäydessä ;) Tuun kyl mielelläni kuvailee teitä toisteki ku vaa taas satutaa samoihi aikoihi tallille sopivilla aikatauluilla :D

  VastaaPoista
 3. Se olis kyl kiva, kun en yleensä saa ketään kuvaamaan :)

  VastaaPoista