maanantai 19. maaliskuuta 2012

131' Maastoilua ja vähän hyppelyitä

Eilen oli siis aivan ihana ilma! Oli niin keväistä ja aurinko paisto ihanan lämpimästi <3 Kyllä se kevät vielä sieltä tulee ;) Käytiin ponin kanssa maastoilemassa ja Hepullakin tais olla vähän kevättä rinnassa, kun kulki tosi reippaasti, eikä jaksanut edes temppuilla. Kerran piti tietty pysähtyä kyttäämään yhtä pikku kuusta joka oli paljastunut lumen alta, mutta kun sen ohi sitten uskallettiin meni loppumatka tosi kivasti. Poni ei edes kotiin päin kaahannut mitenkään älyttömästi joten oli kerrankin kivaa maastoilla tuon otuksen kanssa :)

Tänään oli sitten keli vähän masentavampi kuin eilen. Heti aamusta satoi räntää ihan taivaan täydeltä ja koko päivän oli ihnottavan harmaata. Kotiin kävellessä sitten vittuunnuin kyllä ihan totaallisesti tähän loskaan, kun tennarit kastui ihan läpimäräksi. Kävelin sitten uitetuilla tennareilla reilu kaks kilsaa kotiin siinä loskassa.... Ärsytti sen verran, että päätettiin äitin kanssa sitten käydä ostamassa mulle sellaset kumpparit joissa kehtaa kulkee kouluunkin :P Ne on niiiiiin ihanan herkullisen väriset, että oikein odotan huomista että saan ne jalkaan :)
Jos nyt ihan siihen aiheeseenkin takaisin :P Eli kaveri tuli tänään taas ratsimaan Hepulla ja koska kenttä oli jo aika sulanut (yhtä loskainen kuin kaikki tiet...) ei edes laitettu sille bootseja jalkaan. Menivät sitten aika rankasti kaikissa askellajeissa ja poni oli aika reippaan näköinen. Lämmiteltyään hetken kaveri kantoi muutaman puomin kentälle ja menivät niitä ravissa ja laukassa. Lopuksi sitten teki niistä semmosen 30cm ristikon ja menivät sitten sitä laukassa molemmista suunnista. Ja poni oli ihan super! Hyppästi tosi hyvällä ilmavaralla, eikä yrittänyt himmailla ennen estettä, vaan laukkasi tasasesti, joskin ehkä vähän turhan rieppaasti, mutta kuitenkin :) Eivät hypänneet kuin muutaman kerran kummastakin suunnasta, kun sujui niin hyvin.
Menin sitten itse samaan aikaan Mummolla ja sekin oli ihan mahtava. Kulki tosi rentona ravissa ja polki hyvin alleen. Ei ookkaan vähään aikaan mennyt näin hyvin :)
Huomenna, jos vaan kokeisiin luvulta ehdin, niin olis tarkotus käydä ponilla taas ajelemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti