sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

126' Viikonlopun ajelut

Kenttä oli kuin olikin pehmennyt lauantaiksi sen verran, että päästiin sinne ponin kanssa vähän vääntämään koulukiemuroita. Eihän tuo otus kovin hyvän tuntunen taas ollut, mutta liikkui sentään reippaasti ravissa. Tehtiin ihan perus juttuja, ympyröitä, kolmikaarista ja siirtymisiä. Laukkaa ei otettu ollenkaan kentällä, vasta loppuverkoissa maastossa. Tällä kertaa poni suostui liikkumaan maastossa ihan kiltisti, ei pysähtynyt kuin kerran.
Heidin piti tulla kuvailemaan meitä, mutta sattuikin itse samaan aikaan ratsastamaan, kun me treenattiin, niin ei sitten tällä kertaa ehtinyt kuvata :)
Tänään käytiin Rollan kanssa maastolenkillä, niin että Hepun kanssa mentiin kärryillä ja Rolliksen omistaja ohjasajoi perässä. Menomatka sujui ihan rauhassa, ainakin Hepun osalta. Pikkuponi siellä takana pomppi ihan innoissaan, mutta Heppu vaan löntysteli eteenpäin.
Kun sitten pikku lenkin jälkeen käännyttiin takaisin, sai Heppu jonkun ihme hepulin ja lähti pukkilaukkaa kotiin. Herra onnistui sitten saamaan koipensa vetoliinan väärälle puolelle ja otti siitä sitten tietenkin hirveet pultit ja potki vähän lisää. Sain jotenkin ponin pysähtymään ja rauhottumaan sen verran että sain sen liinan irrotettua. Rolla tulikin ihan rauhassa omistajansa kanssa perästä, ihme kyllä ei ollut kulma kauheemmin ruvennut possuilemaan vaikka kaveri lähti täysiä menemään. Loppumatka mentiinkin sitten taluttaen molempia poneja. Heppu kyttäili vähän niitä kärryjä ja välillä säpsyili, mut muuten oli ihan nätisti.

Kävin vielä kentällä ajamassa puolisentuntia, otettiin vaan ympyröitä ravissa ja laukassa. Laukka tuntuikin tosi kivalle, eikä poni kuumunut siitä, vaikka mentiin vähän pidempiäkin pätkiä :)
Mitä se kakara siellä nojailee? ;)

Huomenna sitten pikkuratsastajan päivä :) Ajattelin että voisivat mennä vaikka jotain puomitehtäviä :)

2 kommenttia:

  1. Kyllä harmitti kun huomasin sut sillo samaa aikaa siel tallil ku lähettii Sirii ja Kastetta hoitaa... Mut koitetaa uusiks ens vkl, esim. pe oon varmaanki tulos tallille joskus kolmen aikoihi, ni sit jos satutaa samoihi aikoihi ni voitas yrittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Mä pääsen perjantaina koulusta vasta kolmelta, mut menen kyl tallille :)

      Poista