maanantai 12. maaliskuuta 2012

127' Tuulinen päivä

Meinasin kyllä lentoon lähteä, kun pääsin tallilla autosta ulos  :D Hirmuinen tuuli puuskittain ja tuntui että ihan oikeasti kaadun kohta ellen liimaa itteäni kiinni maahan...
Pikkuratsastaja siis kävi tänään ja menivät puomitehtäviä, niin kuin oli tarkoituskin. Poni meni ihan kivasti, varsinkin laukka oli ihan uskomattoman nättiä! Siis en oo nähnyt ponin koskaan laukkaavan ratsastajan kanssa noin rauhassa, mutta silti pyörivästi :) tekivät töitä enimmäkseen ravissa, mutta yhtä puomia tultiin ihan vaan suoralla linjalla laukassakin. Lopuksi kysyin uskaltavatko hypätä pikku esteen, vähänhän tuo ratsastaja epäröi, kun aijemmilla kerroilla ei ole oikein päässyt hyppyyn mukaan ja pari kertaa onkin löytänyt itsensä kaulalta. Suostui kuitenkin menemään sellaisen maahankaivetun mini esteen, mä vielä pidin varmuudeksi ponia liinassa ja juoksin vieressä ja hyvinhän se meni! Tyttö pysy tosi hyvin mukana ja poni hyppäs nätisti, vaikka olis voinu vaan juosta sen esteen yli. Lähdettiin heti sen onnistuneen hypyn jälkeen maastoon loppuverkkaamaan ja paria kotiin päin kääntymis yritystä lukuun ottamatta kaikki sujui tosi hyvin.
Mentiin sitten talliin ja riisuttiin ponilta kamppeet. Tyttö kysyikin sitten että voidaanko mennä veilä taluttelemaan Heppua ja mentiinkin sitten vielä käppäilemään maastoon. Alkuun kaikki meni tosi hyvin ja ravasivta jopa ihan keskenään vähän, eikä poni riekkunut yhtään. Kun oltiin päästy vähän matkaa eteenpäin, päätti poni rapäistä itsensä irti ja lähteä pinkomaan kotiin. Pysähtyi kuitenkin kun huusin sitä ja antoi kiinni. Hetken päästä sitten sama vielä uudestaan, tällä kertaa otin sitten ponin hetkeksi itse ja yrittihän se mullakin lähteä viemään, mutta sain sen pidettyä. Koti matka menikin sitten onkelmitta.
Mun pitää vaikka heti huomenissa mennä ponin kanssa maasta käsin maastoon (koska tää ei ollut eka kerta kun se tuon teki) ja kerrata taas vähän miten narussa kuljettiinkaan nätisti. Voisin sitten kävästä myös hypyttämässä ponia kentällä jos pohja on vielä huomennakin edes jotenkin säädyllisessä kunnossa.
Pieni hevosenhoitaja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti