perjantai 9. maaliskuuta 2012

125' Ratsastusta

Keskiviikkona ponilla oli vapari, kun toinen harrastus ja flunssa väsytti mut sen verran lahjakkaasti, että en jaksanut enää tallille mennä.
Torstaina menin pienestä flunssanalusta huolimatta ratsastamaan Mummolla, enkä päästänyt itseäni tälläkään kertaa helpolla, vaan oikeasti tein kunnolla töitä että sain rouvan kulkemaan nätisti.
Kaveri ratsasti samaan aikaan Hepulla ja poni näyttikin menevän varsin mukavasti, ei kaahaillut ja näytti vastaavan suht kivasti apuihin. Koska laitoin Hepulle popot jalkaan ennen ratsastusta, eivät nuo liiemmin laukkailleet. (popot kun on muutaman kerran laukkaillessa lähteneet irti, kun poni on lähtenyt kaahaamaan ja saanut ne polkaistua pois...) Ottivat kuitenkin loppuvaiheessa pieniä pätkiä laukkaa ja poni pysyi edelleen rauhallisena, ja popot jalassa ;) Ratsastuksen jälkeen Heppu oli hionnut, joten loimitettiin se ja päästettiin puurolle. Kentän pohja ei ollut enää tänään ihan niin hurja kuin se oli silloin tiistaina, joten vkl siellä pystyis mahdollisesti jo ajamaan ihan kunnolla.
On muuten alkanut ilmeisesti tepsiä tuo B-vitamiini, koska ponilta lähtee jo takajaloista ja ryntäistä karvaa :)
Tänään en käynyt tallilla ollenkaan, kun se flunssa iski sen verran kovasti, että ainakin tän päivän aijon huilailla ihan vaan kotona. Huomenna toivottavasti oon jo vähän enemmän elävien kirjoissa, että uskallan lähteä tallille päin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti