sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

123' Kevättä rinnassa?

Ai että kun täällä on ollut koko viikonlopun ihanan aurinkoinen sää, eikä pakkastakaan kuin yöllä pari astetta :) Tiethän on kaikki tietty ihan peilijäässä ja metässäkin alkavat jo pikkuhiljaa pettämään, mutta vielä siellä jotenkin pystyy ajelemaan.
Eilen kävinkin ponin kanssa pitkän maastolenkin, jonka varrelle mahtui taas kaikkea jännää: Oli kettuja, ravureita ja maasturi... Poni sinkoili siis lähes koko ajan ympäriinsä ja halusi vain juosta, varsinkin kotiin päin. Ihan mukavaa joo, kun välillä on jotain actionia, mutta ei nyt kaiken tarviis samalle lenkille sattua :S Selvittiin kumminkin hengissä tallille, jossa poni saikin sitten loimen niskaansa ja pääsi manikyyriin. Kaviot on nyt sitten tosi hyvässä mallissa :)


Tänään päästiin sitten sinne kentälle asti ja pohja näytti hiukan kauempaa tarkasteltuna ihan hyvältä, mutta todellisuudessa se olikin ihan koppurainen ja tasaisimmista kohdista liukas. Hetki siinä käveltiin ja ravailtiin yhden ratsukon kanssa ja päätin sitten että lähdetään käväisemään maastossa, kun ei tuolla uskalla oikein kengättömän ponin kanssa ruveta kamalasti urheilemaan jäätiköllä. Mettä tiellä ei sitten ollutkaan yhtään liukasta ja oltaisiin hyvin voitu päästellä vähän kovempaakin, mutta poni oli eri mieltä. Herra junttasi itsensä jokatoisen askeleen jälkeen tiukasti maahan, eikä olisi millää suostunut hilaamaan pyllyään eteen päin. Jonkin aikaa siinä ponin kanssa tapaletuani, tulin sitten pois kärryilä ja talutin ponia vähän matkaa ja mentiin sen jälkeen takaisin tallille. ja kuten aina, kotiin mennessä ei matkalla ollutkaan enää mitään kyttäiltävää, vaan juosta tikitettiin kuin ompelukone -.- Tallissa herra taas oli ihan ADHD, ei sekunttiakaan voinut olla paikallaan, vaan koko ajan piti kuopia, repiä päätä johonkin suuntaan tai  muuten vaan yleisesti hillua ympäriinsä.On Heppu nyt ehkä vähän laihtunut?
Huomasin muuten että ponilta oli kulunut toisesta lavasta rintaremmin kohdalta karvaa pois, ja ihokin oli mennyt pienektä alueelta rikki. Putsailin sen ja meinasin laittaa siihen rasvaa, mutta totesin etti mulla sellaista taida tällä erää olla. Täytyy huomiseksi tuoda siihen jotain tököttiä. Pitäis myös hommata nyt joku pehmuste tuohon, ettei hankaa lisää, täytyy agrista käydä kattomassa samalla kun haen uuden kypäräni :)
Huomenna ponilla luvassa ratsastusta.2 kommenttia:

  1. Ite laitan showshinea lapoihin, ei hankaa rintaremmi niin pahasti.

    VastaaPoista
  2. Mäkin laitoin kyllä, mutta silti vaan hankasi tuon toisen... Eipä se kovin iso läntti oo mistä karvat puuttuu, mut kumminkin iho rikki :/

    VastaaPoista