maanantai 27. helmikuuta 2012

121' Sweet sixteen :)

No niin! Lauantaina oli mulla sitten parhaat yllärisynttärit ikinä :D Olin pahaa aavistamattomana menossa kaverille yöksi, mutta siellä odottikin ilmapallovuori jonka alta hyppäs koko kaveriporukka. Kateltiin siinä sit leffaa ja mässäiltiin ja höpötettiin yömyöhään korttia pelaten.
Tuosta yökyläreissusta johtuen, menin tallille vasta iltapäivällä, koska innostuttiin liikuttamaan kaverinkin hevoset.
Kun sitten selviydyin tallille joskus kolmen maissa, oli vuorossa Mummon ratsastus. Rouva oli melko reipas ja ratsastus meni vähän sähellykseksi. Muutama hyvä pätkäkin saatiin, mutta suurimmaksi osaksi oli tuntuma poniin vähän hukassa...
Mummon jälkeen siirryin sitten liikuttamaan vielä tuon oman palleron, joka sai tällä kertaa liikkua liinassa. Herra ei alkuun oikein taas kuunnellut, jumputti vain ravia eteenpäin, vaikka suunnilleen seisoin stop-merkki kädessä sen turvan edessä... Olin siinä vaiheessa jo sen verran väsynyt, etten liiemmin jaksanut siirtymisten kanssa alkaa tapella, joten pyysin ponilta pari kunnollista ravi-käynti siirtymistä ja pyysin sitten ihan vaan laukkaa ympyrällä. Hetki laukkailtiin molempiin suuntiin ja tehtiin vähän nostoja. Kun sain ponin edes jotekin toimimaan tässä laitoin pari puomia ympyrälle ja mentiin niitä. Suht hyvin poni tajusi nostella koipiaa, eikä koleutellut kuin muutaman kerran.
Tänään kävin ajamassa ponin kentällä, kun se nyt oli kerrankin keskellä viikkoa vapaa. Mun yllätykseksi poni meni tänään ihan loistavasti, varsinkin ravityöskentely oli tosi hyvää. Heppu ei enää tänään yrittänyt vetää päätä ulos kuin pari kertaa alussa ja taipui muutenkin tosi hyvin :) Laukassa poni kuumui ihan älyttömästi, joten en paljon laukkaillut, vaan keskityttiin siihen ravin työstämiseen. Poni kulki tosi nätisti, eikä sählännyt tosiaan edes päällään mitään, vaan kantoi ittensä tosi kivasti, eikä koko ajan yrittänyt repiä ohjia kädestä niin kuin eilen. Käynti oli myös tänään mukavan reipasta ja vaikka poni vähän rullailikin kaulaansa, niin tajusi silti jatkaa reippaasti eteenpäin.
Huomenna tulee pikkuratsastaja taas pitkästä aikaa. Saa nähdä meneekö Heppu yhtä hyvin kuin viimeksi tytön alla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti