keskiviikko 15. helmikuuta 2012

114' Liinassa

Poni on nyt viikonlopun jälkeen liikkunut vain liinassa, koska mulla on ollut kokeisiin lukua niin paljon, etten ole ehtinyt sitä ajamaan. Maanantaina oli niin paljon tekemistä, että en itse edes ehtinyt käymään tallilla, vaan yksi tallikaveri juoksutti ponin nopsasti.
Eilen pääsin sitten itse tallille ja juoksutin herran lumituiskussa. Ilma oli kyllä aika karsea, mutta poni meni ihan super kivasti :) Välillä mun tosin teki mieli mennä sen taakse piiloon, kun tuiskutti niin paljon, mutta sinnikkäästi jatkettiin. Aluksi pyysin Hepulta ihan vaan käynti ravi siirtymisiä, jotka sujui suurimmaksi osaksi tosi hyvin. Välillä poni jäi kattelemaan jotain, eikä sitten muistanut kuunnella, mutta kun vähän herätteli, niin taas alkoi toimia. Pyöritin ponia sitten ensin molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa ja pyysin sitten laukkaa. Ja herrahan oikein syttyi silmissä :D Pinkaisi sellaista kyytiä laukkaamaan, että meinasin lentää nenälleni kun yritin roikkua perässä. Sain ponin kuitenkin käännettyä takaisin ympyrälle ja otettiin uusi yritys. Tälläkin kertaa poni yritti lähteä kaahailemaan ympyrän ulkopuolelle, mutta kääntyi kuitenkin takaisin paremmin kuin edellisellä kerralla.
Annoin ponin tässä välissä kävellä hetken ja kokosin sitten pienen ristikon. Heppu ei ollu pitkään aikaan päässyt hyppäämään, joten poni olikin sitten ihan innoissaan ja hyppäsi monta kertaa ihan vaan sillä että sen ohjasi esteelle. Otin muutaman hypyn molempiin suuntiin ja lopetin sitten siihen, ettei poni ehdi kyllästyä. Ravailtiin ja laukkailtiin vielä hetki ja juoksin ponin kanssa myös vähän niin että Heppu juoksi irtona. Sitten vaan käpöteltiin hetki ja suunnattiin talliin.
Tallissa rapsuttelin ja harjailin ponia pitkään ja päästin sen sitten käytävälle syömään heiniä. Rasvailin sitten ne valjaat ja suitsen siinä ponin syödessä ja päästin ponin sitten lopulta puurolle pihattoon.
Kyllä, tässä kuvassa on poni...
Musta tuntuu, että Heppu on nyt tullut paljon reippaammaksi, kun oon ehtinyt ajaa sillä enemmän. Saa nyt nä'hdä mitä se sanoo huomisesta ratsastuksesta yhden vaparin ja kahden kevyemmän päivän jälkeen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti