sunnuntai 12. helmikuuta 2012

113' Vieläkin ne vihreät miehet vaanii metsässä...

Hepun mielestä metsä on nyt ilmeisesti täyttynyt vihreistä miehistä, jotka syövät pieniä pulleita poneja päivälliseksi... Edelleen pitää siis kyttäillä ja tänään herra jopa hirnui kaikkea mahdollista. Kotiinpäin kaasuteltiin taas vähän turhan kovaa, mutta kun vähän kovemmin otti kiinni niin löytyihän ne jarrutkin. ajettiin tänäänn vaan kääntöpaikalle, eli noin 6km, mutta mentin aika reippaasti. Ponin laukka tuntui tänään muuten tosi mukavalta, se liikkui tänään paljon enemmän ylös päin kuin yleensä ja laukkasi rauhassa. 
Tallilla poni oli taasen ihan hikinen, joten heitin sille fleecen ja sadeloimen päälle, kun ulkona tuuli niin kovasti. Huomenna kaveri käy Hepun kanssa maastossa ratsain, kun mulla on ohjelmassa kokeisiin lukua...

4 kommenttia:

 1. Miten teillä kävi sen leirihomman kanssa, ehitkö ilmottautuu ennenkö täytty?

  VastaaPoista
 2. Ei me ollakkaan tulossa :( täytyy kattoa jos sais katottua jonkun toisen leirin, tai siten pääsis edes valmennukseen pari kertaa tai jotain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me käydään ainaki mahdollisimman monesti kesäkuus kun mulla on loma Saviksella treeneissä (jos ei sit Ilke mee samantien koko lomaks sinne), lähette meiän kans?

   Poista
 3. Täytyy kattella. Meillä kun on se oma yhen ponin traikku, niin ei viittis ainakaan kahta varten rupee erikseen vuokraa...

  VastaaPoista