sunnuntai 15. tammikuuta 2012

101' We drive to the infinite and over it!

Onni on kärryt ja oma poni :) Aivan mahtavaa oli taas revitellä maastossa ja tuupata hetki kentälläkin. Ei tuo poni toiminut mitenkään ihmeellisen hyvin, mutta ei myöskään heittäytynyt mitenkään kovin hankalaksi. Ja mikä parasta, myös  mahavyö meni tänään kiinni ilman vartin tappelua ;)
Hepulla oli siis tänäänkin ajopäivä.Mentiin ensin kentällä ja sitten vielä pienen maastolenkin. Poni toimi ihan hyvin kentällä, siirtymiset tosin oli vähän hitaita, mutta muuten herra pelitti tosi hyvin. Osittain nuo siirtymisten hitaudet varsinkin käynnistä raviin johtuivat varmasti raskaasta pohjasta. Mutta laukka! Se oli taas ihan oma lukunsa :D M.A.H.T.A.V.A.A! Miten voi oikeasti liike muuttua noin paljon pelkällä valjastuksen vaihdolla? Sitä mä vaan jaksan ihmetellä. Eihän tuo laukka nyt mitään parhainta vieläkään ole, mutta kuitenkin paljon aijempaa parempaa. Yritän treenata ponin kanssa nyt mahdollisimman paljon vielä hangessa tänä talvena, jotta saadaan lihaksia vahvistettua ja sitä kautta vähän tasapainoa. Myös ratsastajien kanssa pitää laittaa poni laukkailemaan ja tekemään erityisen paljon nostoja ja muuta joka vahvistaa sitä. Kyllä siitä vielä hieno tulee :)

Huomenna, jos pikkuratsastaja vaan pääsee, olis Hepulla vuorossa ratsastusta. Mahdollisesti teen heille taas jonkinlaista tehtävärataa, ja tietty lopuksi hankeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti