lauantai 14. tammikuuta 2012

100!!! Lumimyrsky

Aivan mahtavaa! Silloin kun tätä blogia aloitin, niin olin ihan varma, että mulla ei riitä kärsivällisyys tähän sataan postaukseen asti, mutta tässä sitä ollaan :) Ja älkää pelätkö, ei tämä tähän lopu ;)
Eilen oltiin illalla hämärässä äitin kanssa tallilla ja päätettiin lähteä Hepun ja Rollan kanssa maastoon kävelylle. Ja syystä että äitini ei ole kovin kokenut hevosihminen, niin minä otin Rollan, jotta selvitään kaikki hengissä takaisin. Heppu vaikutti taas aluksi tosi laiskalta, mutta kun menin Rollan kanssa edelle, niin herraan tuli hieman vauhtia. Välillä hän päätti kuitenkin jäädä jumittamaan ja yritti kääntyä kotiin, mutta kun huomasi että Rolla menee jo kaukana, niin päätti kuitenkin jatkaa. Rollalla taas oli jatkuva riekkuminen ja mielenosoitus käynnissä ja meinasimpa mä kerran saada kaviostakin. Päästiin kuitenkin ehjin nahoin kotiin ja laitettiin ponit pihattoon.
Tänään kävin ajamassa ponin kentällä, ja luntahan tuli siis ihan vaakatasossa ja tuuli puuskittain. Urheasti tuupattiin kuitenkin noin 45min. Eipä me mitään kummempia tehty, eikä ponikaan ollut kovin ihmeellinen, laukassa oli kuitenkin suht hyvä tälläkin kertaa. Pitäis vaan saada enemmän ajokertoja viikkoon, mutta kun treenimahdollisuudet pimeässä on mitä on, niin pakko tyytyä noihin pariin viikonloppuajoon...
Lopuksi  lähdettiin vielä lumiselle mettätielle kävelemään loppukäynnit. Tiellä oli lunta sen verran, että ponille oli aika raskasta vetää, joten ei menty kauhen pitkälle, ehkä yhteensä joku puol kilsaa? Tallissa venyttelin ja rapsuttelin ponia ja annoin muutaman porkkanankin. Päästin sitten herran syömään puuronsa pihattoon.
Huomenna sitten varmaan taas ajoa, saa nähdä vaan missä poni jaksaa vetää, jos yön aikana taas sataa lisää lunta...
Tää nyt on tällanen ihan lyhyt pätkä, mutta ompahan jotakin katsottavaa :) Ja biisi on aivan ihana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti