torstai 12. tammikuuta 2012

99' Ratsastuspainotteinen alkuviikko

Kuten otsikko kertoo, on ponilla nyt vain ratsastettu alkuviikosta. Eli maanantaina kävi pikkuratsastaja, jolle rakentin kentälle pienen tehtäväradan johon sisältyi mm. pujottelua, peruutusta tötsien väliin ja puomikuja. Molemmat suoriutuivat noista tosi hyvin ja tyttö halusi ihan itsenäisesti ravailla sillä aikaa kun mä laittelin noita tehtäviä. Ihan hyvin näytti sujuvan ja napaksati huomautti ponille jos ei ensimmäinen apu tuottanut reaktiota. taisi tykätä kun sai välillä touhuta ponin kanssa jotain muuta kuin perus ratsastustehtäviä. Menivät koko tunnin vielä ilman satulaa, eikä horjahtelusta ollut tietoakaan. ( tuolla likalla on aloittelijaksi älyttömän hyvä tasapaino) Lähdettiin vielä viimeiseksi viideksitoistaminuutiksi pellolle kahlaamaan ja ravailivat sielläkin itsenäisesti.
Tiistaina sitten tuli mun kaveri, joka ratsasti Hepulla koulua. Aluksi ilman satulaa ja laukkaili sitten vielä satulan kanssa. Nostot oli taas vähän hukassa, mutta muuten oli ihan siivosti. käytiin vielä heidänkin kanssa lopuksi pellolla pelkän riimun kanssa selästä käsin.
Eilen ja tänään Hepulla oli vapaata huonon sään ja toisen harrastuksen takia. Huomenna pitäsi kuitenkin ponia jotenkin liikuttaa. Mahdollisesti ohjasajaen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti