maanantai 26. joulukuuta 2011

91'Jouluähky ja myrskyinen tallireissu

Heipä hei taas kaikille! Joulu on vietetty nyt täysin ilman heposia, suklaata, torttuja, puppaa, pipareita ja tietenkin kinkkua mässäillen. Tänään kun päästiiin sitten kotiin, niin vaihdoin vain pikaisesti vaatteet ja suunnattiin äitin kanssa tallille. Täällä on ilmeisesti myrskynnyt koko päivän ja olihan se kova puhuri kaatanut tallin pihasta pari isoa puutakin sähkölinjojen päälle. Yksi valtava kuusi oli kaatumassa tallin pihassa, niin että talo ja autot oli vaarassa jäädä alle, mutta palokunta tuli sitä ilmeisesti juuri kaatamaan kun lähdettiin kotiin.
Mutta käytiinhän me ponin kanssa ihan lenkilläkin! Tosin ihan vaan metässä maastakäsin vanhan suokkiherra Pokun kanssa, mutta tulihan siinä ainakin itselle hiki. Laitoin Hepulle varmuuden vuoksi suitset päähän, koska herra on yleensä kovalla tuulella vähän pirtsakampi tapaus, ja niinhän se oli tänäänkin. Ihan siivosti oli kuitenkin, kyttäilyjä ja paria steppiaskelta lukuunottamatta. Ihan hyvä vaan, kulkipahan kerrankin reippaasti ;) Reilu kilometri tarvottiin sitä mettäpolkua ja sitten palattiin tallille. Tänään en voinut puuroa laittaa, koska ei tullut sähkökatkon takia vettä, mutta poni sain pipareita ja porkkanaa.
Toivottavasti huomenna ei ihan noin paljon tuule, jotta uskaltaa lähteä ajamaan. Kentälle tekis mieli, mutta saan kyydin varmaan vasta kahden aikaa, joten sillon siellä varmaan on jo muita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti