sunnuntai 11. joulukuuta 2011

85' Pitääkö aina sataa??

Ärsyttää nyt kyllä nää kelit oikein kunnolla! Melkein joka päivä on tullu taivaalta joko vettä tai räntää, joten voitte kuvitella missä kunnossa meidän kenttä ja metsätiet on. Tuottaa siis hiukan haastetta keksiä mitä voisin tehdä ponskin kanssa... Mutta kerron nyt mitä on sähelletty loppuviikosta.
Keskiviikko ponilla oli taas vapaa, kun olin viulutunnilla niin myöhään.
Torstaina kaveri tuli ratsastamaan ponia. Ei ne mitään kummempia tehneet, enimmäkseen vaan käyntiä ja ravia, kun kentän pohja oli niin hurja.
Perjantaina ponskilla oli jälleen vapaa, koska vettä tuli taas kun saavista kaatamalla...
Lauantaina kaveri ratsasti taas, tällä kertaa maastossa. Ponilla oli kuullemma ollut paljon virtaa ja kotiin tullessa oli ollut hiukka onkelmia löytää jarrut... Kävin vielä itse illalla kävelyttämässä ponia kaatosateessa,(Jippii! -.-) vaihatmassa kuivan loimen ja antamassa puuron.
Tänään sitten oli itse aikeissa ajaa ponin kentällä, mutta siellä kierroksen käveltyämme hipsittiinkin maastoon, sillä pohja oli aivan jääsohjoa. Maastossakin oli kyllä melko huonot pohjat, mutta kyllä se poni nyt kerta viikkoon pitää ajaa kunnolla! Joten jatkettiin matkaa ja alkukäyntien jälkeen, kuin tilauksesta meidät ohitti ravusi jonka perään lähdettiin ponin kanssa. Aika nopeasti me jäätiin tietty jälkeen, mutta poni kulki pari pikku pysähtymistä lukuunottamatta tosi reippaasti kääntöpaikalle asti. Kun käännyttiin kotiin, otti poni itse tutulla suoralla laukan ja tykitettiin ihan täysillä, kun siinä kohtaa oli tie sulana.
Tallilla loimitin ponin ja syötin sille puuron. Lähdin sit ratsastamaan vuokrista maastoon, jonka jälkeen kävin ottamassa Hepulta loimen pois ja järjestelin taas vaihteeks meidän hyllyn :)
Kuvia ei nyt valitettavasti ole, kun on ollut aina niin pimeetä ja tänään ei tullut kamera mukaan, mutta koitan saada seuraavaan postaukseen vaikka sisällä otettuja kuvia tai jtn..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti