perjantai 16. joulukuuta 2011

86' Eikö nyt oikeesti tulekkaan valkoista joulua?

Näyttää kyllä pahasti siltä, että ei saada tänne lunta jouluksi :/ Onneksi pääsen itse viettämään aaton paikkaan jossa on jo lunta, mutta eipä tuo silti oikein joulumieltä kohota, jos joululomallakin jatkuu vielä tuo vesisade.
No nyt jos sitten siihen asiaan taas. Eli ponin kanssa on tällä viikolla puuhailtu aika vähän, koska ilmat on olleet huonot, eikä kyytiä tallille ole löytynyt.
Maanantaina en siis käynyt ollenkaan tallilla, koska tuli vettä ihan tuutintäydeltä.
Tiistainakin sateli vähän, mutta ohjasajoin ponin kuitenkin jäisellä kentällä. Eipä siellä paljon kengättömällä ponilla tehty, kun en buutsejakaan viittinyt laittaa. Yksi pitkä sivu oli kokonaan sula, joten siinä sitten pyörittelin ponia ravissa ja muuten käynnissä. En mä siellä kovin kauan jaksanut viipyä, kun oli niin liukasta, ehkä joku 20 minuuttia oltiin. Ratsastin vielä vuokriksen, jolla pystyi vähän jotain vääntämäänkin siinä kentällä kun sillä on hokit jo jaloissa.
Keskiviikkokin oli vapaata mun soittotunnin takia...
Torstaina pikkuratsastaja kävi pitkästä aikaa ja ponihan oli taas alkuun kamalan laiska, mutta piristyi sitten kun tyttö oikein suutahti sille ja käski kunnolla eteen. Saatiin jopa pari laukkapätkää, kera pukkien, mutta saatiin kumminkin :)
Tänään ponilla on vapaa, koska oon luvannut mennä kaverin kanssa leffaan, mutta huomenna kyllä ajan sen joko kentällä tai maastossa satoi tai paistoi.
Sain kuulla juuri ilouutisen, meidän valjaat on tulleet matkahuoltoon!!! :D

Tahtoo sitä lunta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti