perjantai 28. lokakuuta 2011

68' Kaikkea sekalaista sähellystä...

Elikkäs en ole nyt ehtinyt/jaksanut postata muutamaan päivään, kotiin tullessa on vaan tehnyt mieli kaatua sänkyyn kun on päivän puuhastellut ala-asteikäisten kanssa TET:in merkeissä...
Mutta siis, edellisen postauksen jälkeen, on ponilla käynyt pikkuratsastaja. Hänen kanssa pyörittiin kentällä ja ponillahan oli taas joku ihme ongelma, että aluksi ei voinut liikkua ollenkaan eteenpäin ja sitten kun jaksoi vähän nostella kinttujaan, niin rupesi kaahaamaan ja puskemaan ympyrällä ulospäin sekä kaikkea muuta mukavaa -.- Erityisesti yhden pitkän sivun laukkaaminen kokonaan tuntui aivan ylivoimaiselta ponille; aina piti siinä H:n kohdalla laskea raville. Ratsastaja tuli uudestaa varmaan sen kakskymmentä kertaa, mutta ei vaan onnistunut. Toisen pitkän sivun herra kyllä laukkasi mukisematta, kun oli kerran siitä sille raipalla huomautettu. Lopulta otin sitten itse sen kouluraipan käteen, menin H:n kohdalle seisomaan ja viuhautin raippaa siinä ponin takapuolen tienoilla, juuri kun oli laskemassa raville. Pukinhan se sitten heitti, mutta laukkasi kiltisti juuri niin pitkään kun pyydettiinkin. Loppuverkat käveltiin maastossa.

Seuraavana päivänä ajoin taas ponin ihan kunnolla hikeen. Aluksi pyörähdettiin kentällä ehkä joku kymmenisen minuuttia. Otin ponilla vähän ravi-käynti siirtymisiä ja ne toimi ihan kuin ajatuksen voimalla! Olisisn voinut ajaa ponilla vaikka kuinka kauan kentällä, mutta sinne tuli ratsastaja, joten otin parit laukat molempiin suuntiin, tällä kerralla poni ei yrittänyt laskea laukkaa alas, vaan kiltisti laukkasi juuri niin pitkään kuin pyydettiinkin. Lähdin siis maastoon ja ajoin taas aika reippaan ja pitkän lenkin ja lopuksi kävelin taas jonkun kilometrin.

Ja eilen kaveri ratsasti ponilla. Menivät jotain jumppasarjoja, tai ainakin yrittivät, ei tuo nyt kauhean hyvin mennyt kun melkein koko aika ratsastettiin puolikkaalla kentällä, minä siis myös vuokrikseni kanssa siinä puolikkaalla. Muutama hyvä loikka saatiin kuitenkin alle ja lopeteltiin sitten :)
Sain nyt hommattua Hepulle myös sen uuden huovan, ja ponihan näyttää varsin tyylikkäältä sen kanssa :D

Mutta tänään kävin siis vaan käppäilemässä ponin kanssa metsätietä ehkä jonkun kolmen kilsan lenkin, poni oli ihan tavallisen laiska, eikä näyttänyt kovin innokkaalta,( millonhan se on näyttänyt innokkaalta kun on töistä kyse?) mutta mentiin nyt kuitenkin. Huomenna jos sais ponin ajettua vaikka kentällä tai jtn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti