lauantai 15. lokakuuta 2011

64' SYYSLOMA!

Ihanaaa! Vihdoin on koerumba ohi ja pääsee... ei suinkaan ajamaan ponia kunnolla, vaan shoppailemaan tuuriin, suomen suurimpaan kyläkauppaan :) Olishan se tietysti ollut kiva, kun olisi koko viikon voinut ajaa ponia kunnolla, mutta porukat on menossa sinne, eikä mullakaan mitään sitä vastaan ole. Saampahan hipelöidä hevospuolella kamoja oikein sydämmenikyllyydestä ;) Ehkä onnistun löytämään sieltä jonkin mukiinmenevän satulahuovan Hepulle, ja mahdollisesti itselleni jotein kivaa ridakampetta.
No mutta, tänään kävin ratsastamassa vuokriksella,  nyt on muuten pakko hehkuttaa, että uskalsin mennä sillä puomeja ja maahankaivettua ristikkoa, ilman että pelkäsin yhtään! (mulla on siis pienoinen estekammo...) En jäänyt edes hypyissä jälkeen kuin kerran :) I'm so happy!
Ehkäoä olis aika esitellä tää mun vuokris? Tässä hän nyt on, ei tosin minun ratsastamana, mutta kuitenkin. Kutsumanimeltään Mummo, ikää löytyy 18v ja korkeutta noin 145cm.
Nyt vihdoin päästään varsinaiseen aiheeseen :) Elikkäs aijoin ajaa Hepun tänään kentällä, mutta seillä oli koko ajan porukkaa, joten ei sinne sitten päästy. Hirvimiehet taas oli metässä, ja olivat varostuskolmionkin laittanee, joten sinnekkään en sitten voinut lähteä. Ajelin Hepun kanssa sitten sitä hiekkatietä joka kulkee tallin ohi. Pari autoa tuli vastaan ja yksi meidän tallin suokeista tuli kärryt perässä ohi. Lähdettiin sitten ravaamaan niiden perään, ja johan tuli poniin l´vähän liikettä! Alkuun oli meinaan ollut ihan kamalan tahmea, sain olla koko ajan käskemässä eteen. Kotiinpäin sitten otin parit laukat, mutta poni ei vieläkään innostunut mitenkään erityisemmin vaikka olikin vetoapua... Pääsin sitten kentälle pyörähtämään ehkä vartiksi, kun siellä juoksutettiin sillä hetkellä vain yhtä shettistä. Mulla oli siis puoli kenttää käytössä ja keskityin siinä pienellä läntilläni siis vain kaskemään ponia eteenpäin. Pari laukka mahduin ottamaan ympyrällä ja vääntelemään ponia käynnissä, en paljon muuta. Sitten sinne tulikin kaksi ratsukkoa, joten meidän oli aika häippästä.
Loppuverkat ajoin vielä tiellä, ja sit poni talliin ja kamppeet pois.
Huomenna siis nostetaan kytkintä, ja nokka kohti Tuuria. Vuokraponin omistajan tytär käy Heppua pari kertaa ratsastamassa loman aikana, muuten tuo saa viettää vapaapäiviä. Ja loman jälkeen alkaakin entistä kovempi treeni, kun mulla alkaa tet-jakso, niin päivät on vähän tavallista lyhyempiä, ainakin luutavasti.
Seuraavaa postausta olis tulossa varmaan vasta noin viikon päästä. See you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti