keskiviikko 12. lokakuuta 2011

62' Maastolenkki.

Toissapäivänä mun kaverin siis piti tulla Heppua ratsastamaan, mutta ei sitten päässytkään, joten Hepulla oli  vapaapäivä ja minä ratsastin vuokriksella.
Eilen pikkuratsastajalla oli tunti, ja edellisellä kerralla tuli luvattua että pääsee maastoon kärryilemään.
Harjailtiin ja varustettiin poni yhdessä ja sit lähdettiin kohti maastoa :)
Pikkuratsastaja sai ohjata heti alkuun, melko löysiä ohjia lukuunottamatta muisti ihan hyvin viimekerrasta miten toimitaan. Käytiin melko pitkä lenkki, ehkä joku 8km? Ja mentiin lähes koko ajan, alamäkiä lukuunottamatta ravia tai laukkaa. Poni oli siis kotiin käännyttäessä jo ihan hikinen, mutta on tarkoituskin että sillä on nyt myös vähän rankempia treenejä, ja sitten myös sitä rauhallisempaa työskentelyä, jotta saadaan tuo massu pois.
Kotimatkalla kun laukattiin yhdellä suoralla, poni lähti yhtäkkiä tykittämään ihan hirveää kiitoa. pikkuihminen ei sitä saanut pysäytettyä, joten antoi ohjat minulle, eikä poni meinannut oikeasti antaa kiinni. Sain sen kuitenkin hidastettua raville pienessä ylämäessä. Luulen, että se säikähti jotain, koska loppumatkan kyttäili puskia.
Tallilla otin ponilta valjaat pois ja pikkuihminen suihkutti sen lämpimällä vedellä. Heitin vielä loimen niskaan ja sitten poni pihalle.
Tänään sillä on todennäköisesti vapaa, kun mulla on soittotunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti