lauantai 8. lokakuuta 2011

60! Kevyttä koluilua

Huomenna kun on siis ne estekista, niin ajoin Hepun tänään aamulla aika kevyesti kentällä.
Alkuun otettiin ihan vaan käynti ravi siirtymisiä, käynnissä asettelin ponia ja pyrin pitämään reippaan tempon. Vaikka sitä kuinka pyysi eteen, nin ei kaveri tuntunut tajuavan, että kun raippa viuhahtaa ilmassa niin se ei tarkoita sitä että askellus lyhennetään hiipimiseksi ja turpa rullataan ryntäisiin... Sillä tuntuu käynnissä ajaessa olevan kova näyttämisen halu, että miten hienosti se osaakaan sen kaulansa nykyään rullata. Olis tietty ihan kiva kun se ottais ne takaset ja selänkin mukaan siihen tuohuun eikä rupeis hipsuttelemaan aina kun ottaa ohjat kunnolla käteen :/ Millähän sen sais käynnissä liikkumaan eteen?? Köytänkö jotkut kannuksen siloihin, vai mitä :D Ravissa ja laukassa kuitenkin liikkuu hyvin eteen, ja jos joskus meinaa mennä meno turhan löysäksi niin yksi napakku huomautus riittää ja poni ravaa taas raippaasti. Käynnissä ei vaan toimi isotkaan kehotukset... Noh, ehkä se siitä sitten jossain vaiheessa, jos vaikka johonkin valmennukseen pääsis vähän puimaan näitä meidän propleemia :)
Mutta siis välillä otin paerit laukan nostot molempiin suuntiin ja vedin muutamat laukkaympyrät vasempaan kierrokseen, kun poni tuntui vieläkin olevan vähän tukossa siihen suuntaan, ei suostunut taipumaan vasemmalle yhtä hyvin kuin oikeelle. Ehkä ne muutamat laukat sitä vähän avaskin ja sain sitä lopuksi taipumaan vähän vasemmallekkin.
Loppuverkat mentiin maastossa, sielläkin otetiin yks laukkapyrähdys ponin mielenvirkistykseksi, ja reippaastihan tuo paineli vaikka ei mentykkään kotiinpäin :)
Huomenna sit ne kisat, muakin jänskättää, vaikka en itse olekkaan menossa ratsastamaan :Sps. Näkyykö tielläkin nää vahnat postauksen jotenkin epämääräisessä järjestyksessä? :o Mulla meinaan heittää tän uusimman postauksen jonnekkin tonne vanhojen sekaan? :/ Tiedä sitten mistähän sekin johtuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti