perjantai 7. lokakuuta 2011

59' Hyppelyitä

Ei ole tänään otettu, mutta ompahan nyt joku kuva...
Elikkäs eilenja tänään kaveri kävi hyppäämässä ponilla, ja kertoi että sunnuntaina olis harjoitusestekisat, joissa olis 30-40cm luokka. Kysyi sitten että voisiko mennä Hepulla hyppäämään sinne. Sovittiin että jos poni hyppää treenaissä hyvin, niin saavat  mennä kokeilemaan :) Ja Heppuhan meni hyvin! Tykitti oikein kunnolla :D Otti tosin mielellään raville välillä, mutta hyppäsi kuitenkin puhtaasti ja innolla. E tullut tunnin ratsastuksen aikana kuin kaksi kieltoa, ja yksi pudotus! Ja kaveri sanoi että kiellotkin johtui huonoista teistä. Kaveri hyppäsi siis vielä tänään toisen kerran, että saivat vähän treeniä alle, ja hyvinhän se taas meni, ravissa tosin suurimmaksi osin, mutta eihän se haittaa :)

Tallilla sitten kyselin jotain järkevämmän näköistä huopaa lainaksi, ja saatiinkin sellainen musta satulan mallinen, joka ei tuolta satulan alta juuri näy.
Huomenna sitten vielä ajelen ponin todennäköisesti kentällä jos vain mahdollista. Jotain kevyttä käynti ja ravityöskentelyä suurimmaksi osin, että jää paukkuja sunnuntaillekkin ;) Muutamat laukannostot varmaan kuitenkin otan, niin ehkä tuo tajuais sitten sunnuntainakin että laukatakkin saa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti