keskiviikko 5. lokakuuta 2011

58' Kaikkea sekalaista taasen...

En oo nyt taas ehtinyt muutamaan päivään postaamaan, kun on ollut ihan älyttömästi kokeita koulussa... Mutta laitan nyt sitten tässä lähipäivien tapahtumia kerralla.
Elikkäs maanantaina ponilla oli vapaapäivä, kun satoi kaatamalla vettä, ja muutenkin poni vuoltiin sunnuntaina, niin ei tuo liikutus ihan välttämätöntä olisi ollutkaan :)
Tiistaina kävin ratsastamassa vuokrista, jonka jälkeen juoksutun Hepun. Ekaksi mentiin ihan liinassa, mutta kun poni vaikutti niin kamalan tahmeelta, niin päästin sen irti ja juoksenneltiin yhdessä ympäri kenttää. Siinä sainkin ponin vähän innostumaan ja se paineli oikein laukkaa.
Tänään sitten ajoin ponin pikaisesti maastossa, kun en ehtinyt kuin vasta puoli kuudeksi tallille... Mentiin joku kahden kilometrin lenkki ja laukkailtiin aika paljon. Poni oli vieläkin tahmea liikeissään, mutta onneksi vaan pois päin kotoa, kotiin se kyllä paineli ihan täpöllä. Tallilla sitten huomasin että olihan se poni vähän sentään hiessä vaikka niin lyhyt lenkki mentiin.
Pyörittelin sen vielä kumisualla tallissa ja heitin pihalle Rollan seuraksi.
Huomenna Hepulle tulee ratsastaja, ja ponin innokkuudesta riippuen olis tarkotus hypätä, tai ainakin mennä puomeja jos ei muuta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti