sunnuntai 2. lokakuuta 2011

57' Kouluilua

Ajoin ponin tänään kentällä, kun se oli taas vapaa. Mentiin alkuun ihan perus verkat, ja sitten taas hetki käyntityöskentelyä. Seuraavaks oli taas laukkojen vuoro. Alotettiin tällä kertaa vaikeemmasta kierroksesta ja tulihan sieltä monta hyvää rauhallista laukkapätkää :) Laukkailtiin siinä sitten joku kymmenen minuuttia putkeen, niin että mentiin samalla ympyrällä ensin ravia niin että poni meni rauhassa, sitten laukannosto ja puoli kierrosta laukkaa. Sen jälkeen vaihdettiin seuraavalle pääty-ympyrälle ja tehtiin siellä sama. Välissä otettiin käyntiä pitkin ohjin, ja sitten toiseen suuntaan sama.
Lopuksi otin vielä käyntityöskentelyä, ihan vaan ympyröitä ja suoralla uralla asettelua ulos- ja sisäänpäin. Poni kulki tosi nätisti! Kanto ittensä tosi hyvin, eikä yrittänyt enää vängätä ohjaa vastaan. Käynti oli tosin aikamoista sipsutusta, eikä herraa olis huvittanut liikkua kunnolla eteen, vaikka kuinka käski.
Sit vaan loppuverkat ja poni talliin.
Tallissa riisuin valjaat ja pyyhin ne taas sienen kanssa pikaisesti läpi. Sit harjasin ponin ja heitin sen pihalle syömään.
Ponia harjaillessani oon tässä muutaman päivän aikana huomannu että on taas tullu nestettä pyllystä, joten aloitetaan huomenna 5:den päivän psyllium kuuri, ihan vaan siltä varalta, että on taas vetänyt hiekkaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti