lauantai 1. lokakuuta 2011

56' I love autumn!

Ihanaa kun vihdoi on näitä kirpeitä aurinkoisia syyspäiviä, eikä pelkästään vesisadetta :) Mahtavaa painella maastossa täysillä kun värikkäät lehdet lentelee tuulessa ja aurinko paistaa!

Söpö sieni, vai mitä? :)
Eilen kävin Heppulilla ajamassa kentällä. Poni oli tosi hyvän tuntunen. Verkkojen jälkeen treenattiin taas joku vartti käynnissä, ja herrahan kulki tosi hienosti taas peräänannossa. Välillä kyllä heitteli päätään ja yritti päästä tuntumaa karkuun, mutta suurimman osan ajasta meni kuitenkin ihan nätisti.
Käyntityöskentelyn jälkeen ruvettiin laukkailemaan, ja ponihan oli taas ihan super! Tosin vain siihen helpompaan kierrokseen... Vaikeempaan suuntaan laukat oli jo sellasta kaahausta, että alta pois, ja poni olis mielummin mennyt kiitoravia kun nostanut laukan. Monta kertaa jouduin ottamaan sen pienelle voltille, kun ei muuten suostunut hidastamaan vauhtia. Onneks saatiin myös siihen vaikeampaan kierrokseen muutama rauhallinen nosto ja pari hyvää laukkapätkääkin. Mentiin sitten loppuverkat maastossa.

Ennen kotiin lähtöä ehdin vielä siivota meidän hyllyn, ja kyllähän sieltä taas lähtikin kaikkea tarpeetonta sälää mukaan kotiin....

Tänään sain käyttöön uuden rintaremmin sen vanhan rikkinäisen tilalle, ja myös uuden silatyynyn! Täytyy ottaa ponista joku päivä kuva niiden kanssa.
Kävin sitten ajamassa ponilla oikein pitkän maastolenkin. Mentiin aika reippaasti koko matka, ja välillä oikein päästeltiin täysillä. Poni tuntu olevan ihan täpinöissään kun laukattiin kotiin päin ja olihan se kiva ajaa, kun ei tarvinnut koko ajan käskeä eteen päin :)
Kun päästiin takaisin tallille, poni oli taas ihan hikimärkä. Ei kuitenkaan päästy pesulle kun pesari on vieläkin remontissa, mutta ehkä huomenna? Annoin ponille lopuks pari porkkanaa ja heitin sen tarhaan.


Pyyhin lopuks vielä kurat valjaista ja rasvasin myös sen uuden rintaremmin.
Huomenna olis sitten tarkotus mennä kouluilemaan jos ei kentälle ole tunkua.... Ja huomenn tulee myös talliin uusi hevonen, on kulma 3v ratsu ori :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti